FBM staat voor Frans Bijnen Meubelen

 

De collectie van FBM bestaat uit verschillende stijlen woonprogramma's, comfortabele fauteuils en moderne kleinmeubelen.

 

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 

Dhr. Frans Bijnen richtte in 1974 in Veldhoven het bedrijf Frans Bijnen Meubelen op en specialiseerde zich in de groothandel van traditionele kleinmeubelen. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zicht tot een allround leverancier van verschillende meubelstijlen en producten.Bij de productie van de FBM collectie wordt alleen gebruik gemaakt van de in onze ogen beste materialen. Hierdoor kunnen wij u een product garanderen waar wij volledig achter staan.


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten 

 

Modern design voor een verrassend lage prijs. De collecties Ghana en Keulen omvatten beide dezelfde modellen, alleen verschillen ze van materiaal en kleur. Beide zijn echter uitgevoerd met echt RVS onderstellen. Bij de Ghana collectie wordt essenhout gebruikt voor de kasten en bladen en is afgewerkt met een grijs achtige beits kleur genaamd "grey ash". De Keulen collectie is gemaakt van notenhout met een notenbeits gekleurd tot een warme bruine tint. Beide houtsoorten zijn afgelakt met een matte lak, om het hout optimaal te beschermen en te zorgen voor een langdurig mooi meubel.

Ghana
Keulen

 

 

Collectie Ghana in de kleur "grey ash"

Collectie Keulen in notenhout

Collectie

Athene
Bob
Dubai

Athene


 

Bob


 

Dubai


 

Ghana
Napels

Ghana


 

Kent


 

Napels


 

Newport

Newport


 

York


 

Keulen


 

Cross


 

 


 

Inox


 

Claire


 

Mix


 

naar boven