Goretti

Meubels van Goretti zijn niet alleen een individuele uitdrukking van persoonlijkheid, maar ook een statement voor de kwaliteit, "made in Holland". Want onze meubels worden door onze eigen vakmensen uitsluitend in onze eigen meubelfabriek in Nederland gefabriceerd en er wordt daarbij veel zorg besteed aan duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om tijdloos mooie vormen te creëren, met veel aandacht voor detail en u daarmee een inspirerend thuis te bieden. Trendy modellen verdwijnen, maar de tijdloze collectie van Goretti met hoogwaardige afwerking blijft.

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 

"Goretti’s meubelindustrie b.v."  is een in 1950 opgericht middelgroot familiebedrijf,  in het land van Maas en Waal. Een Nederlands productiebedrijf van moderne kwaliteitsmeubelen. In 1950 is de fabriek gestart met het produceren van salontafels. Deze specialisatie van uitsluitend salontafels, is in de jaren-80 uitgebreid met de fabricage van eetkamertafels en verkoop van eetkamerstoelen. Om de collectie tafels en stoelen collectie te complementeren tot complete woonprogramma's, is vanaf het jaar 2000 gestart met de ontwikkeling en productie van dressoirs, tv-meubels en bergkasten. Sinds oktober 2010 wordt de complete Goretti collectie voortgezet en geproduceerd bij de meubelindustrie van de Bijnen Meubel Groep.


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten 

  De collectie Verona bevat rompen met open en dichte vakken en afgeschuinde randen. De modellen zijn verkrijgbaar in meerdere hoogte- en breedtematen. De open vakken benadrukken het horizontale gevoel. Door te spelen met kleuren en indelingen kan zowel een ingetogen als opvallende kast gecreëerd worden.

 


 Salontafel Lasse is één van de vele nieuwe modellen salontafels die onlangs zijn toegevoegd aan de opmerkelijk ruime collectie bijzet en salontafels van Goretti.
 

 

 

Collectie Verona

Salontafel Lasse

Collectie

Aviano


 

Padua


 

Flat


 

Linate


 

Modena


 

Roma


 

Verona


 

Salontafels


 

Eetkamerstoelen


 

Gelre


 

 

 

Powered by
Publish for Free
naar boven