Juvo

Juvo is hèt merk binnen de collectie dat staat voor een eigentijdse slaapkamercollectie. Deze collecties zijn het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmeubels. Er wordt bij Juvo doorlopend gezocht naar de verfijning van techniek en verbetering van functionaliteit. Het streven naar perfectie zit in de cultuur van Juvo en dat zal altijd zo blijven. De Juvocollection wordt met veel aandacht voor traditionele en ambachtelijke vakmanschap vervaardigd en er wordt veel zorg besteed aan duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken geschiedt een deel van de productie nog handmatig met de meerwaarde van het gebruik van echt hout. De grootste troef van de Juvocollection is de zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

 

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 

 

De Juvo collection Is een van oorsprong Oost-Vlaamse meubelbedrijf. Door de jaren heen werd de collectie van Juvo uitgebreid tot een boeiend en veelzijdig meubelgamma. Sinds oktober 2010 wordt de Juvo collection geleverd door de Bijnen Meubel Groep. Voor de Bijnen Meubel Groep betekend het een duidelijke aanwezigheid in de Belgische markt en de mogelijkheid tot het uitbouwen van het omzetpotentieel van Juvo in Nederland en Frankrijk. Alle voorraden zijn hiervoor verplaatst naar de magazijnen in Hulst. Omdat veel van de modellen uit de Juvo collection op voorraad staan, zijn er korte levertijden.


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten 

De Groove collectie met een karakteristiek relief in massief eiken doet optisch gezien denken aan een Griekse zuil. Door de horizontale frezing heeft deze collectie een uitgesproken temperamentvolle uitstraling. Driedimensionaal en bijzonder levendig laat het massief eiken zich hierbij van zijn mooiste kant zien. Er is zowel een woon- als een slaapkamer collectie van de Groove, waardoor er een bijzonder ruime keuze in modellen is.

 

 

Groove woonkamer

Groove slaapkamer

Collectie Wonen

Base


 

Miami


 

Nature


 

Royal


 

Normandie


 

Kempton


 

Groove


 

Tafels


 

Eetkamerstoelen


 

Collectie Slapen

Brooklyn jeugdkamer


 

Nature


 

Brooklyn


 

Royal


 

New York


 

Normandie


 

Groove


 

Minima


 

Royal jeugdkamer


 

Juvo promotie films

 

 

 

Op dit promotie filmpje kunt u zien hoe de constructie van de Juvo ledikanten is en hoe deze eenvoudig en snel kan worden opgebouwd.

 

 

 

 

Promotie film waarin een presentatie wordt gegeven van de Juvo slaap- en woonkamer collectie.

naar boven