De Meubelvakdagen februari beurs in De Woonindustrie in Nieuwegein ligt inmiddels alweer een aantal weken achter ons. Het waren vier zeer geslaagde beursdagen, waar de nieuwe collectie met veel enthousiasme is ontvangen door onze klanten.  Het blijft een gegeven, dat onze collecties waaronder o.a. slaapkamers het beste ervaren worden als ze “in real life” gezien worden. Showroom bezoek in Nieuwegein en  andere beurzen zijn dan bij uitstek dé gelegenheden om  onze nieuwe collectie te kunnen laten zien.

 

Mocht u om één of andere reden toch de vakbeurs gemist hebben, dan laten we u op deze pagina kort samengevat de nieuwe modellen zien. Deze modellen blijven voorlopig op de showroom staan, waar u ze iedere maandag tussen 10.00 en 17:00 uur kunt bekijken. Iedere maandag is er een adviseur op de showroom aanwezig om u verder te informeren.

 

 

 

 

Ledikant Six

 

Een massief geolied wildeiken bed met stoere balken poten. De eenvoudige en praktische verbindingen ( zie foto links onder ) zorgen voor een zeer solide constructie.

 

Het lage voetbord maakt het mogelijk dat je ook op het voeteninde van het bed comfortabel kunt zitten en door het "zwevende" hoofdbord krijgt het geheel een eigentijdse look. 

 

De optionele nachtkastjes met softclose lade maken het bed compleet.

 

 

Bekijk hier de verkoop advies consumenten prijslijst :

 

PRIJSLIJST SIX

 

 

Slaapkamer Larvik 

 

Een nieuwe slaapkamer in de Juvo collection, met een knipoog naar vormgeving van de jaren 60 -70 en zodanig ontworpen dat het perfect past in de slaapkamer van nu. 

 

Het bed is op verschillende breedtes en lengtes leverbaar en de bijpassende garderobekasten in 2-,3-,4- en 5- deurs uitvoering zijn standaard voorzien van automatische ledverlichting.

 

De bijpassende nachtkastjes en commode maken de kamer compleet.

 

Slaapkamer Larvik is leverbaar in de kleuren : "White Wash" en "Mice Grey".

 

Bekijk hier de verkoop advies consumenten prijslijst :

 

PRIJSLIJST LARVIK

 

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

 

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u door deze informatie geïnteresseerd bent geraakt in één of meerdere slaapkamers uit de Juvo Collection. Mogelijk hebt u nog een aantal vragen, welke wij natuurlijk graag voor u beantwoorden. Geef met het formulier uw voorkeur, vraag, opmerking of reactie aan ons door en wij zullen contact met u opnemen om deze te beantwoorden.

 

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst via  0114 - 38 10 50, op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u ons ook mailen op sales@bijnen.nl . U krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

 

 

JA, wij willen graag :Uw bericht:
Bedrijfsnaam
Woonplaats
E-mail adres
Contactpersoon
naar boven