Showroom

 

Showroom in het 'De Woonindustrie" in Nieuwegein

 

De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al sinds jaar en dag hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. Ook de consument is hier van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden bezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. In dit prestigieuze gebouw bevind zich onze showroom, waar we samen met nog ca. 150 interieuraanbieders diverse collecties, trends en noviteiten tonen.

 

 


 

Door het hele jaar heen door vinden er interieurevenementen plaats in De Woonindustrie. 

Het eerstvolgende belangrijke evenement zijn, "De Woonindustrie vakdagen", de grootste interieurvakbeurs van Nederland.

 


 

 

Wat staat er op de showroom?

Om een goed beeld te geven, laten we hier op een aantal foto's de indeling van onze huidige showroom zien. Deze presentatie is gemaakt in september 2016 en zal weer opnieuw worden aangepast in februari 2017 i.v.m. de jaarlijkse voorjaars vakdagen.

 

Bent u geinteresseerd in een specifiek model of een bepaalde collectie en overweegt u om dit te komen bekijken, dan kunt u hier zelf zien of dit momenteel ook op onze showroom staat en zo ja in welke uitvoering c.q. kleur.

 

 

KLIK HIER voor een overzicht van alle modellen die momenteel op onze showroom staan.

 


 

Locatie in De Woonindustrie

 

De showroom van de Bijnen Meubel Groep bevind zich op de eerste verdieping, vanaf de entree via de roltrap aan de linkerkant.   Zie plattegrond ====>

 

Iedere maandag van 10:00 tot 17:00 uur is er altijd één van onze adviseurs op de showroom aanwezig. Op overige dagen uitsluitend op afspraak voor de vakhandel.

 

 

Showroom nummer 2B 006

 

 

Afspraak maken voor vrijblijvend advies door onze professionele adviseurs? (uitsluitend voor vakhandel)

 

 

 

Een impressie van de showroom in De Woonindustrie

 


 

Fabrieks showroom in Hulst

Naast de showroom in De Woonindustrie, is er ook een "kleine" showroom bij de fabriek in Hulst in Zeeuws Vlaanderen. Deze showroom is echter uitsluitend toegangelijk op afspraak en voor vak publiek.

 

Ook hier staan een aantal standaard collecties gepresenteerd. De fabrieks showroom wordt tevens gebruikt voor de presentatie van onze private label collecties aan onze partners en dient als besprekingsruimte na een rondleiding bij onze meubelindustrie.

 

Een impressie van de fabrieks showroom in Hulst

 


 

Vakbeurzen

 

Naast de showrooms worden de nieuwste trends en noviteiten op internationale en locale beurzen geëxposeerd. Wij zijn o.a. jaarlijks deelnemer aan de Internationale Meubelbeurs in Brussel en de locale meubelbeurs in Mechelen.

 

<--------     impressie

beurs stand Brussel

 

 

 

 

 

 

 

impressie --------------->

beurs stand Mechelen

naar boven