Zondag bedset Plano deelbaar

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Materiaal(en): Eiken , mdf

 

 

Waan jezelf in dromenland met dit Zondag comfort bed “Plano”. Een eigentijds ontwerp van echte Nederlandse topkwaliteit van “de professionals in wood”. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid staan bij dit eigentijdse ontwerp voorop. Een tijdloos design met een bovenste  regel van het hoofd- en voetbord en een rompdeel, dat elk in een eigen materiaal en kleur gekozen kan worden, waardoor je eenvoudig je eigen look kan creëren. 

 

 Bij dit bed is de eigentijdse vorm succesvol gecombineerd met een buitengewoon handige eigenschap.

 

Deelbaar

Het bed is namelijk deelbaar door een scharnierpunt op het hoofdeinde en dat biedt allerlei praktische voordelen, zoals gemakkelijk het bed kunnen opmaken, stofzuig gemak en eventueel verzorging aan bed. Een deelbaar ledikant is aan het voeteneind voorzien van een koppelsysteem. Met een simpele klik kunt u het bed aan het voeteneind zo los of vast koppelen en de bedden naar links of naar rechts draaien. Standaard is een deelbaar ledikant uitgevoerd met een metalen tussenzijde. 

 

 

 

Het bed is daarnaast ook leverbaar als vaste 1-persoons, als 2-persoons . Alle uitvoeringen hebben een optimale comforthoogte van 47 cm. Ook kunnen er extra lange zijden bij besteld worden die altijd voorzieningen hebben om de bodemdragers te verstellen, waardoor de lattenbodem op verschillende hoogtes geplaatst kan worden.

 

 

Instaphoogte

Beide bedden zijn voorzien van een metalen tussenzijde en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

 

Optioneel kan op het hoofdbord een functionele, bed/leeslamp met flexibele arm geleverd worden. Deze lamp heeft led verlichting met mooi helder licht en twee usb aansluitingen.

 

Door te weten wat de veeleisende consument van tegenwoordig wil, stemmen we het product daarop af. Daar zijn ontwerpers van de Plano heel goed in geslaagd. “Denken vanuit de gebruiker".

 

 

 

 

 

Alle producten uit de collectie Plano

naar boven