Zondag bedset Sita deelbaar

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Materiaal(en): mdf , eiken print

 

 

Sita, een eigentijdse bed in de Zondag collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Wild eikenprint in twee actuele kleuren gecombineerd met een strak vormgegeven frame dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

Een bed frame dat bestaat uit een basis van“Halifax eiken "Natur" of "Nebraska Garau” met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten en optimaal verrijdbaar te maken. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort. 

 

 Bij dit bed is de eigentijdse vorm succesvol gecombineerd met een buitengewoon handige eigenschap.

 

Deelbaar

Het bed is namelijk deelbaar door een scharnierpunt op het hoofdeinde en dat biedt allerlei praktische voordelen, zoals gemakkelijk het bed kunnen opmaken, stofzuig gemak en eventueel verzorging aan bed. Een deelbaar ledikant is aan het voeteneind voorzien van een koppelsysteem. Met een simpele klik kunt u het bed aan het voeteneind zo los of vast koppelen en de bedden naar links of naar rechts draaien. Standaard is een deelbaar ledikant uitgevoerd met een metalen tussenzijde. 

 

 

 

Sito is ook leverbaar als 1-persoonsbed en als 2-persoons bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm. 

 

 

Instaphoogte

Beide bedden zijn voorzien van een metalen tussenzijde en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

De Sita modellen worden geproduceerd op basis van goede materialen en met goed gevoel voor stijl en kwaliteit. Op die manier bouwen we bedden die gezien mogen worden.

 

Het bed Sita 1 deelbaar is leverbaar op 2 verschillende breedtes:

  • 2 x 80  / 200  (totale breedte incl. achterwand is 180 cm)
  • 2 x 90  / 200  (totale breedte incl. achterwand is 200 cm)

+ extra lengtematen 210 en 220 cm

Alle producten uit de collectie Sita

naar boven