Zondag ledikant Sita met laag voetbord ( 45 cm)

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Materiaal(en): mdf , eiken print

 

 

 

Sita, een eigentijdse bed in de Zondag collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Wild eikenprint in twee actuele kleuren gecombineerd met een strak vormgegeven frame dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

 

Een bed frame dat bestaat uit een basis van“Halifax eiken "Natur" of "Nebraska Garau” met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten en optimaal verrijdbaar te maken. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort. 

 

Er zijn meerdere uitvoeringen leverbaar. Als 1-persoonsbed, als 2-persoons bed en als deelbaar bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm.

 

 

Instaphoogte

Het bed is voorzien van een lengtebalk en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

Een uitvoering met een laag voetbord is soms een pre en daarom is het bed Sita ook leverbaar met een voetbord op 45 cm hoogte.

 

Het bed Sita met laag voerbord is leverbaar in alle reguliere breedte en lengte maten.

  • 90/200
  • 120/200
  • 140/200
  • 160/200
  • 180/200

+ extra lengtematen : 210 en 220 cm

Alle producten uit de collectie Sita

naar boven