FBM 

 

De FBM collectie bestaat uit verschillende stijlen woonprogramma's en eigentijdse kapstokken.

 


 

INOX

Naast dat een kapstok functioneel en onmisbaar is, is het mooi meegenomen als deze kapstok ook een bijzondere uitstraling heeft.

 

De Inox collectie onderscheid zich door het gebruik van kwaliteits materiaal met een luxe uitstraling en toch met een populaire prijsstelling. Het metaal van de kapstok is op een duurzame manier vernikkeld en vervolgens geborsteld, waardoor het de mooie uitstraling van RVS krijgt.

 

kapstok modern

 

INDUS

Het ruwe uiterlijk van deze industriële kapstok maakt jouw interieur stoer. Naast de actuele look zijn de Indus kapstok modellen ook origineel en degelijk. De Indus serie kapstokken zijn gemaakt van rustiek semi zwart afgewerkt metaal in combinatie met rustiek houten roedes. De afwerking is expres used vintage look gemaakt, waardoor ieder exemplaar uniek is.

 

Een perfecte oplossing voor het ophangen van jassen en verschillende modellen hebben ook ook nog ruimte voor jouw favoriete sjaal of muts en de mogelijkheid om op diverse plaatsen kleerhangers aan te hangen.

 

 

kapstok industrieel

 

Graphite

Deze kapstok serie Graphite is volledig van metaal, dat is voorzien van een matte antracietkleurige poedercoating (RAL 7016). Deze poedercoating zorgt voor een perfecte en duurzame deklaag. Het gecoate metaal heeft daardoor een lange levensduur, het is kras- en slagvast en eenvoudig te reinigen.

 

Er is een ruime keuze in modellen, waardoor er altijd een model is die bij jouw entree past.

 

 

kapstok industrieel

 

Claire

De Claire collectie onderscheid zich door het gebruik van kwaliteits materiaal met een luxe uitstraling en toch met een populaire prijsstelling. De kapstok is gemaakt van gepolijst aluminium, waardoor het een eigentijdse maar toch ook romantische uitstraling krijgt.

 

 

kapstok lifestyle

 

Feline

Moderne en elegante modellen van de Feline collectie, met zwart metalen poten. Het bovenblad is gemaakt van 4,5 mm hightech keramiek en daardoor krasvrij, hittebestendig en het absorbeert geen vloeistoffen. De romp is gemaakt van degelijk en betrouwbaar eiken.

 

De black iron afwerking op de poten in combinatie met het keramiek, geeft ieder meubel een stoere uitstraling die in veel verschillende woonstijlen perfect tot zijn recht komt. 

 

Door het keramiek toe te passen als een dunne laag ( 4,5 mm)  op eiken, kunnen de beste eigenschappen van beide worden gecombineerd. De slijtvastheid  en hittebestendigheid ( tot  450 ℃ ! ) van het keramiek en de buigzaamheid van het hout.

wonen industrieel keramiek

 

Kiel

Trendy en praktisch wonen voor de kleine(re) beurs. Maak kennis met de Kiel collectie. 

 

Woonprogramma Kiel combineert een moderne uiterlijk met een industrieel tintje. De bruinkleurige melamine houtprint vloeit over in een zwart metalen onderstel, waardoor het geheel rust en luxe uitstraalt en dat voor een verrassend lage prijs!

 

wonen industrieel

 

Dealernetwerk


De FBM collectie wordt geleverd via een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux. Heb je behoefte aan een professioneel advies, of vind je het gewoon fijn als iemand even met je meekijkt voor de juiste maat en kleur? Bezoek dan één van onze dealers. De dealers beschikken over alle benodigde informatie. Met dealers verspreid over Nederland en België is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt. Check onze dealerpagina voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Zij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen in hun winkel.

 

 

naar boven