Goretti

 

 

Meubels van Goretti zijn niet alleen een individuele uitdrukking van persoonlijkheid, maar ook een statement voor de kwaliteit, "made in Holland". De Goretti collectie wordt door onze vakmensen in onze eigen meubelfabriek in Nederland gefabriceerd en er wordt daarbij veel zorg besteed aan duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om tijdloos mooie vormen te creëren, met veel aandacht voor detail en iedereen daarmee een inspirerend thuis te bieden. Trendy modellen verdwijnen, maar de tijdloze collectie van Goretti met hoogwaardige afwerking blijft.


 

S i t o

Sito is een ontwerp voor iedereen die op zoek is naar een modern design met een eigentijdse afwerking. Gebruik je fantasie, combineer materialen, kleuren en afwerkingen om een moderne look te creëren die bij jouw eigen stijl past.

 

De modellen van de Sito collectie hebben een uitgesproken persoonlijkheid, waarbij ieder model leverbaar is met verschillende indelingen. De Sito modellen zijn daarnaast leverbaar met twee verschillende types zwart metalen poten: Een "schuine" poot of een rechte "sledepoot".

 

Hangende uitvoeringen van het Sito ontwerp vind je terug in de "Divide" collectie.

 

Sito woonprogramma

 

D i v i d e

Stel je eigen DIVIDE wandmeubel samen.

 

Met de Divide tv-meubels en wandkasten elementen creëer je een stijlvolle opbergruimte in de door jou gewenste uitstraling en afmetingen! 

 

Divide kast elementen zijn altijd aan te passen en op een andere manier op te hangen. Ontwerp je eigen hangend Divide wandmeubel die perfect bij jou woonwensen aansluit.

 

 

 

divide kast elementen

 

S t a s k

Stask is een modulair tafel concept voor iedere woonwens. Dat maakt deze salontafel collectie uniek. Deze salontafels passen uitstekend in een strak en modern ingerichte woning, maar het sluit ook perfect aan bij een Scandinavisch of industrieel interieur, afhankelijk van de kleuren en de structuur van het blad dat je kiest.

 

Doordat er 4 verschillende poothoogtes zijn, kunnen de salontafels met gelijke of verschillende vormen ook (deels) over elkaar heen geplaats worden.Voor de toplaag van het tafelblad kan gekozen worden uit een gladde hpl afwerking, een stonelook met voelbare structuur of een revolutionaire nano afwerking, die na aanraking geen vingerafdrukken laat zien.

 

salontafels maatwerk

 

P r o   c o l l e c t i o n

Omdat de salontafel de uitstraling van de ruimte bepaalt, is het van belang dat je een tafelontwerp kiest dat helemaal voldoet aan jouw wensen en past bij je andere meubels. De uitgebreide "Pro" salontafel collectie bestaat uit salontafels met een stijlvol design en zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen. 

 

Een salontafel moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. De afmetingen en de vorm van de tafel zijn hierbij van belang. Qua vorm, afmeting en hoogte heeft de Pro salontafel collectie een ruime keuze. Een langwerpige salontafel past prima bij een hoekbank, maar wil je een strak moderne ruimte breken, kies dan voor een ronde of ovale salontafel.

 

salontafels maatwerk

 

I t a l i a n   d e s i g n

Een moderne collectie salontafels van Italiaans design met 8 mm gezandstraald, gekleurd en gehard glazen bovenbladen en een gezandstraald en gekleurd metalen onderstel. Door de verschillende afmetingen kunnen deze tafels (deels) over elkaar geplaatst worden. 

 

 

salontafels

 

De nieuwste Stask salontafel brochure!

 

Wil jij ook je interieur afmaken met een prachtige bijpassende salontafel en heb je een bijzondere smaak? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen in de nieuwste brochure van de Stask salontafel collection.

 

Laat je verrassen door een uitgebreid assortiment van unieke salontafels helemaal naar eigen voorkeur samen te stellen.

 

Vraag de nieuwste Stask salontafelbrochure met pagina's vol inspiratie vandaag nog aan. Wij zorgen er dan voor dat deze binnen een paar dagen op je deurmat valt.

 

naar boven