Goretti

Meubels van Goretti zijn niet alleen een individuele uitdrukking van persoonlijkheid, maar ook een statement voor de kwaliteit, "made in Holland". Want onze meubels worden door onze eigen vakmensen uitsluitend in onze eigen meubelfabriek in Nederland gefabriceerd en er wordt daarbij veel zorg besteed aan duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om tijdloos mooie vormen te creëren, met veel aandacht voor detail en u daarmee een inspirerend thuis te bieden. Trendy modellen verdwijnen, maar de tijdloze collectie van Goretti met hoogwaardige afwerking blijft.

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 

"Goretti’s meubelindustrie b.v."  is een in 1950 opgericht middelgroot familiebedrijf,  in het land van Maas en Waal. Een Nederlands productiebedrijf van moderne kwaliteitsmeubelen. In 1950 is de fabriek gestart met het produceren van salontafels. Deze specialisatie van uitsluitend salontafels, is in de jaren-80 uitgebreid met de fabricage van eetkamertafels en verkoop van eetkamerstoelen. Om de collectie tafels en stoelen collectie te complementeren tot complete woonprogramma's, is vanaf het jaar 2000 gestart met de ontwikkeling en productie van dressoirs, tv-meubels en bergkasten. Sinds oktober 2010 wordt de complete Goretti collectie voortgezet en geproduceerd bij de meubelindustrie van de Bijnen Meubel Groep.


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten 

 

De nieuwe Stask salontafel brochure is uit!

 

Wil jij ook je interieur afmaken met een prachtige bijpassende salontafel en heb je een bijzondere smaak? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen in het aanbod van de Goretti Stask collection.

 

Laat je verrassen door een uitgebreid assortiment van unieke salontafels helemaal naar eigen voorkeur samen te stellen.

 

Collectie

Sito woonprogramma
divide kast elementen

SITO


 

DIVIDE


 

salontafels maatwerk
salontafels maatwerk
salontafels

Pro collection tafels


 

Stask salontafels op maat


 

Salontafels italiaans design


 

zitbank maatwerk
zitbank maatwerk

Bank Utrecht


 

 

 

Bank Gelre


 

naar boven