Goretti

 

 

Meubels van Goretti zijn niet alleen een individuele uitdrukking van persoonlijkheid, maar ook een statement voor de kwaliteit, "made in Holland". De Goretti collectie wordt door onze vakmensen in onze eigen meubelfabriek in Nederland gefabriceerd en er wordt daarbij veel zorg besteed aan duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om tijdloos mooie vormen te creëren, met veel aandacht voor detail en iedereen daarmee een inspirerend thuis te bieden. Trendy modellen verdwijnen, maar de tijdloze collectie van Goretti met hoogwaardige afwerking blijft.


 

MIX & MATCH met SITO EN DIVIDE

SITO

Sito is een ontwerp voor iedereen die op zoek is naar een modern design met een eigentijdse afwerking. Gebruik je fantasie, combineer materialen, kleuren en afwerkingen om een moderne look te creëren die bij jouw eigen stijl past.

 

De modellen van de Sito collectie hebben een uitgesproken persoonlijkheid, waarbij ieder model leverbaar is met verschillende indelingen. De Sito modellen zijn daarnaast leverbaar met twee verschillende types zwart metalen poten: Een "schuine" poot of een rechte "sledepoot".

 

Hangende uitvoeringen van het Sito ontwerp vind je terug in de "Divide" collectie.

 

Bekijk hier de brochure van Sito en Divide  


 

DIVIDE

Met de zwevende kasten van Divide stel je je eigen wandmeubel samen.

 

Met Divide kasten creëer je een stijlvolle opbergruimte in de door jou gewenste uitstraling en afmetingen! 

 

Divide kast elementen zijn altijd aan te passen en op een andere manier op te hangen. Ontwerp je eigen hangend Divide wandmeubel die perfect bij jou woonwensen aansluit.

 

 

 

Bekijk HIER de brochure van Sito en Divide  

SITO tafels

 

De salon- en eetkamertafels van Sito laten zich kenmerken door een dun blad op een zwart metaal onderstel. 

De collectie bestaat uit 2 salontafels en 3 eetkamertafels. Iedere tafel is leverbaar in verschillende afmetingen.

Wil je een tafel die uitschuifbaar is? Kijk dan eens naar Sito USV tafel.

 

Bekijk HIER de brochure van Sito en Divide  

 

 

 


 

S t a s k

Stask is een modulair tafel concept voor iedere woonwens. Dat maakt deze salontafel collectie uniek. Deze salontafels passen uitstekend in een strak en modern ingerichte woning, maar het sluit ook perfect aan bij een Scandinavisch of industrieel interieur, afhankelijk van de kleuren en de structuur van het blad dat je kiest.

 

Doordat er 4 verschillende poothoogtes zijn, kunnen de salontafels met gelijke of verschillende vormen ook (deels) over elkaar heen geplaats worden.Voor de toplaag van het tafelblad kan gekozen worden uit een gladde hpl afwerking, een stonelook met voelbare structuur of een revolutionaire nano afwerking, die na aanraking geen vingerafdrukken laat zien.

 

 Bekijk HIER de brochure van Stask 

 

salontafels maatwerk

 


 

P r o   c o l l e c t i o n

Omdat de salontafel de uitstraling van de ruimte bepaalt, is het van belang dat je een tafelontwerp kiest dat helemaal voldoet aan jouw wensen en past bij je andere meubels. De uitgebreide "Pro" salontafel collectie bestaat uit salontafels met een stijlvol design en zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen. 

 

Een salontafel moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. De afmetingen en de vorm van de tafel zijn hierbij van belang. Qua vorm, afmeting en hoogte heeft de Pro salontafel collectie een ruime keuze. Een langwerpige salontafel past prima bij een hoekbank, maar wil je een strak moderne ruimte breken, kies dan voor een ronde of ovale salontafel.

 

Bekijk hier de brochure van Pro Collection  

salontafels maatwerk
naar boven