Compleet nieuwe responsive website

De Bijnen Meubel Groep legt de focus nog nadrukkelijker op maximale klanttevredenheid en gemak. 29 mei as. is de lancering van een geheel nieuwe website. Deze stap van ons internationaal opererende bedrijf is bedoeld om de klant optimaal te helpen bij het zoeken naar en bestellen van meubelen. Deze vernieuwing sluiten naadloos aan bij onze visie om de klantvriendelijkheid en de digitale informatie voorziening te verbeteren en te bevorderen.

Luisteren naar klanten

Het grote aantal hits op onze website bewijst al jaren hoe belangrijk aanwezigheid in de digitale wereld is. Ook in de meubelbranche, want klanten ontdekken in toenemende mate de gemakken. Anderzijds luisteren we naar de ervaringen van onze klanten en kijken we zelf kritisch naar wat we doen. Daaruit vloeit een compleet nieuwe website met nóg meer focus op de zoek mogelijkheden. Vooral ook met het oog op het groeiende gebruik via tablets en smartphones. We hebben hiermee wederom een eigentijdse site met een krachtige, rustige uitstraling, met veel informatie over alle 4 merken (FBM, Goretti, Juvo en Zondag). Alle bestaande webadressen van de verschillende merken blijven bestaan, maar worden automatisch doorgeleid naar een eigen pagina op de website www.bijnen.nl. Naast het selecteren van de 4 merken, kan men ook selecteren op specifiek wonen of slapen. Op artikel niveau vindt de consument eenvoudig zijn of haar weg naar de dealer in de buurt.

Site is ‘responsive’

De site is door de nieuwste achterliggende techniek op alle apparaten met internet optimaal leesbaar en bruikbaar. Hij is zogezegd ‘responsive’, ofwel technisch zo opgezet dat hij optimaal afleesbaar is op PC, laptop, tablet én smartphone. De focus ligt op het zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen zoeken naar producten. Daarnaast vindt men veel informatie over de verschillende merken.
De nieuwe website is internationaal beschikbaar in de talen Duits, Engels, Frans en Nederlands.

Terug naar nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

Op deze pagina houden we u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten.

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen?

 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

naar boven