Meubelbeurs Mechelen

De Bijnen Meubel Groep op de Meubelbeurs in Mechelen

We kondigden het al eerder aan: nieuwe ontwerpers zijn voor ons aan de slag gegaan als ‘creative designers’. Op de Meubelbeurs Mechelen kon u de eerste resultaten van deze samenwerking zien. Allereerst de standpresentatie zelf. Die is typisch Bijnen, maar dan wel gezien door de ogen van de creative designers.

SITO

Een indrukwekkende hoofdrol in de standpresentatie was er voor Sito: een nieuw, royaal modulair kastenprogramma. Sito is een nieuwe creatie en biedt de mogelijkheid om kasten en tafels van veel formaten,  indelingen, materialen en kleuren zelf samen te stellen. Het programma omvat standaard niet minder dan dertig verschillende elementen waarmee u uw absolute droom kast kunt creëren.

Sito was een primeur op de beurs Mechelen en zal in september op de showroom in Nieuwegein uitgebreid gepresenteerd worden.

FELINE

Maar er was nog meer meubelmoois te ontdekken in op onze stand in Mechelen. Zo presenteerden we de moderne en elegante modellen van de nieuwe Feline collectie. Het bovenblad is gemaakt van 4,5 mm hightech keramiek en daardoor krasvrij, hittebestendig en het absorbeert geen vloeistoffen. De romp is gemaakt van degelijk en betrouwbaar eiken. De black iron afwerking op de poten in combinatie met het keramiek, geeft deze collectie een stoere uitstraling.

Nieuwsgierig?

Niet in Mechelen geweest en wilt u als een van de eersten deze nieuwe creaties – en alle andere nieuws – in het echt bewonderen? Kom dan langs tijdens najaarsbeurs van zondag 10 september 2017 tot en met woensdag 13 september 2017 naar de Woonindustrie in Nieuwegein en bezoek ons op de plek waar u ons altijd weet te vinden: Showroom nummer 2B 006

Terug naar nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

Op deze pagina houden we u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten.

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen?

 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

naar boven