NIEUW.......NIEUW.....

Nieuw in ons assortiment: HPL Keramiek-look "Thunder"!

 

Een prachtig warm tafelblad met een roodgouden nerf. Dit Thunder HPL-tafelblad geeft je tafel net dat beetje extra levendigheid en karakter.

 

Stask Salontafels

Stask tafels is een modulair systeem waar je door de vele mogelijkheden die Stask biedt je altijd een passende tafel kunt vinden voor ieder interieur. Verschillende vormen, afmetingen, poten en materialen zorgen er voor dat iedere samengestelde tafel weer uniek is.

 

Laat je verrassen door Stask!

 

 

 

 

 

 

Stask salontafels

 

 

Stask is een unieke salontafel collectie waarbij je eenvoudig duizenden verschillende salontafel combinaties kunt maken door de keuze uit:

 

  • 9 designs / vormen

 

  • 25 kleuren / afwerkingen

 

  • 5 verschillende afmetingen per vorm én

 

  • 4 verschillende hoogtes waarbij je de pootjes ook nog kan kiezen in metaal of hout in 8 kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Stask salontafel collectie biedt:

Unieke korte levertijden

Door de constant aanwezige voorraad grondstoffen hebben wij zeer korte levertijden.   

Unieke producten

Stask salontafels worden alleen klantspecifiek geproduceerd ; iedere tafel is uniek.


 

 

 

Modulair

 

 

Stask is een modulair tafel concept voor iedere woonwens. Dat maakt deze salontafel collectie uniek. Deze salontafels passen uitstekend in een strak en modern ingerichte woning, maar het sluit ook perfect aan bij een Scandinavisch of industrieel interieur, afhankelijk van de kleuren en de structuur van het blad dat je kiest.

 

Trendy vormen

 

Helemaal trendy zijn momenteel ronde salontafels. Deze ronde vormen geven een zachte organische uitstraling aan je interieur. Maar ook wanneer je liever een vierkante of recht- of driehoekige tafel wil, kun je deze in verschillende afmetingen in de Stask salontafel collectie vinden.

 

Ontdek snel alle verschillende afmetingen per vorm en combineer eindeloos.  Klik hier 

Tafelblad afwerking

Kies een tafelblad rand in multiplex ( houtstructuur) óf in zwart MDF( effen zwart). Beide rand uitvoeringen zijn met een verjongd blad, dat wil zeggen schuin aflopend.

 

 

Poot keuze

Stask heeft verschillende vormen in poten, recht en taps. Tevens zijn de poten er ook in verschillende materialen.

Tevens zijn er 4 verschillende poothoogtes waardoor je tafels met gelijke of verschillende vormen (deels) over elkaar heen kan plaatsen. 

Al deze mogelijkheden zorgen er voor dat je een unieke tafel kunt creëren.

 

 

 

 

 25 tafelblad kleuren/afwerkingen

De keuze aan kleuren en afwerkingen voor het tafelblad is enorm. Met maar liefst 25 kleuren/ afwerkingen is het kleuren pallet zeer uitgebreid. We blijven hier ook met de nieuwste technieken werken. Zo hebben we 10 prachtige eigentijdse kleuren in revolutionaire nano afwerking. Dit voelt fluweelzacht aan en laat geen vingerafdrukken achter! 

Maar we hebben ook stoere stonelook tafelbladen in ons pallet die voor een 'ruigere' look zorgen. Deze hebben ook een voelbare reliëf structuur.

Toch liever een gladde structuur? Dan is de HPL keramieklook een mooie optie. 

 Deze is er in 4 mooie tinten.

 

 

 

 

 

Kleurstalen

 

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt in de kleuren en materialen, bieden de kleurstalen uitkomst. Alle dealers van de Stask salontafel collectie hebben de kleurstalen in de winkel, waarmee ze je exact kunnen laten zien, hoe de materiaal- en kleurencombinatie er uit zal komen te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie en brochures

 

Bekijk de collectie en de inspiratie afbeeldingen om ideeën op te doen voor de mooiste salontafels. Je bent uiteraard ook altijd welkom in de showroom van onze dealers. Maak een afspraak met een adviseur bij de dealer om kennis te maken met de Stask maatwerk salontafels.

 

 

De gratis Stask brochure aanvragen kan uiteraard ook, want alle afbeeldingen op de website bekijken is natuurlijk heel erg leuk, maar een traditionele papieren brochure doorbladeren heeft ook zijn voordelen. Vind een nieuwe dosis inspiratie door een in je brievenbus geleverde, papieren versie van de Stask salontafel brochure aan te vragen. 

 


 

INFORMATIE

 

Meer zien van de mogelijkheden van de Stask collectie ?

 

 

 

 

 

Nog meer praktische informatie en de echte stalen vind je bij de Stask dealer.

 

 

Blader hier door de digitale Stask brochure.

 

Ja, ik wil graag :

(Bedrijfs) Naam
Adres
Postcode en woonplaats
E-mail adres
Opmerkingen
naar boven