Salontafels

 

Ooit was de salontafel er voornamelijk omdat het gewoon erg handig was om je kopje koffie op te zetten, maar tegenwoordig draagt de salontafel voor een groot gedeelte bij aan de sfeer van je interieur. De salontafel staat in het woongedeelte van je kamer en is daardoor letterlijk het middelpunt.

 

Je kunt kiezen voor één grote salontafel of voor een combinatie van meerdere kleine tafels die samen één groter geheel maken. En deze wil je uiteraard het liefst geheel in stijl hebben met de rest van jouw woonkamer.

 

 

 

 

Stask salontafels

 

 

Stask is een unieke salontafel collectie waarbij je eenvoudig duizenden verschillende salontafel combinaties kunt maken door de keuze uit:

 

  • 9 designs / vormen

 

  • 24 kleuren / afwerkingen

 

  • 5 verschillende afmetingen per vorm én

 

  • 4 verschillende hoogtes waarbij je de pootjes ook nog kan kiezen in metaal of hout in 8 kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Stask salontafel collectie biedt:

Unieke korte levertijden

Door de constant aanwezige voorraad grondstoffen hebben wij zeer korte levertijden.   

Unieke producten

Stask salontafels worden alleen klantspecifiek geproduceerd ; iedere tafel is uniek.


 

 

 

Modulair

 

 

Stask is een modulair tafel concept voor iedere woonwens. Dat maakt deze salontafel collectie uniek. Deze salontafels passen uitstekend in een strak en modern ingerichte woning, maar het sluit ook perfect aan bij een Scandinavisch of industrieel interieur, afhankelijk van de kleuren en de structuur van het blad dat je kiest.

 

Trendy vormen

 

Helemaal trendy zijn momenteel ronde salontafels. Deze ronde vormen geven een zachte organische uitstraling aan je interieur. Maar ook wanneer je liever een vierkante of recht- of driehoekige tafel wil, kun je deze in verschillende afmetingen in de Stask salontafel collectie vinden.

 

 

Keuze

 

 

Doordat er 4 verschillende poothoogtes zijn, kunnen de salontafels met gelijke of verschillende vormen ook (deels) over elkaar heen geplaats worden. Voor de toplaag van het tafelblad kan gekozen worden uit een gladde hpl afwerking, een stonelook met voelbare structuur of een revolutionaire nano afwerking, die na aanraking geen vingerafdrukken laat zien.

 

 

 

Kleurstalen

 

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt in de kleuren en materialen, bieden de kleurstalen uitkomst. Alle dealers van de Stask salontafel collectie hebben de kleurstalen in de winkel, waarmee ze je exact kunnen laten zien, hoe de materiaal- en kleurencombinatie er uit zal komen te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie en brochures

 

Bekijk de collectie en de inspiratie afbeeldingen om ideeën op te doen voor de mooiste salontafels. Je bent uiteraard ook altijd welkom in de showroom van onze dealers. Maak een afspraak met een adviseur bij de dealer om kennis te maken met de Stask maatwerk salontafels.

 

 

De gratis Stask brochure aanvragen kan uiteraard ook, want alle afbeeldingen op de website bekijken is natuurlijk heel erg leuk, maar een traditionele papieren brochure doorbladeren heeft ook zijn voordelen. Vind een nieuwe dosis inspiratie door een in je brievenbus geleverde, papieren versie van de Stask salontafel brochure aan te vragen. 

 


 

INFORMATIE

 

Meer zien van de mogelijkheden van de Stask collectie ?

 

 

 

 

 

Nog meer praktische informatie en de echte stalen vind je bij de Stask dealer.

 

 

Blader hier door de digitale Stask brochure.

 

Ja, ik wil graag :


(Bedrijfs) Naam
Adres
Postcode en woonplaats
E-mail adres
Opmerkingen
naar boven