Kies de kleur(en) van jouw eigen YOURS bed

 

Hout is een bijzonder product. Het kan met een beits of een lak in heel veel verschillende kleuren worden afgewerkt. Zo heb je bij een YOURS bed keuze uit meer dan 20 standaard kleuren en dessins. Kies hier onafhankelijk van elkaar een kleur / materiaal voor het bedkader, het hoofdbord, de poten en de nachtkastjes van het bed.

 

 

Kleuren beoordelen

Het licht is in elke ruimte verschillend. Kleuren zijn daardoor bij zonlicht anders, dan bij een bewolkte dag of in de avond. Kleuren op een foto zijn ook altijd net iets ander dan in werkelijkheid, elk computer scherm of telefoon is anders ingesteld voor kleur. Onze dealers beschikken over alle (kleur) stalen, om alle kleuren in het echt te kunnen beoordelen. Wij adviseren daarom altijd om één van onze dealers te bezoeken. Er zit altijd een dealer bij je in de buurt.


 

Één ontwerp 1001 mogelijkheden

Met YOURS heb je de mogelijkheid om je eigen houten bed te creëren met een ruime keuze in afmetingen, vormen, kleuren en materialen. Kleuren en materialen die op elkaar zijn afgestemd en perfect met elkaar te combineren zijn. 

 


 

 

AFMETINGEN BEDKADER

Het houten basis kader (romp) van een YOURS bed is opgebouwd uit 4 zijden met een dikte van 3 cm. 

 

  • De leverbare hoogtematen van het BASIS bedkader (zonder poten) zijn: 20 en 25 cm
  • De leverbare breedtematen zijn: 90, 120, 140, 160 en 180 cm
  • De leverbare lengtematen zijn: 200, 210 en 220 cm

 

 

HOEKEN

Voor de vier hoeken van het bedkader is er keuze uit:

  • rechte hoeken (EDGE) of
  • ronde hoeken (ROUND).

 

 

POTEN

 

Onder elk Yours bed komen 4 ronde of vierkante houten poten van 19 cm hoog. Deze poten zijn voorzien van M8 bout voor montage in de hoekflens van het bedkader. Ook de poten zijn beschikbaar in diverse kleuren.

 

 


 

naar boven