Zondag's Meubelen

De productie en vernieuwing van de “Zondag” collectie is primair gericht op deelbare bedden op basis van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Bij alle ledikanten is aanpassing op lighoogte, breedte en lengtematen mogelijk. Door de keuze uit vaste en verrijdbare modellen zijn deze slaapsystemen uitermate geschikt voor de senioren, comfort en zorg markt. De collectie bevat o.a. een ruim assortiment deelbare ledikanten met comfortopties zoals bv. uitstapverlichting en in hoogte instelbare bodemdragers. Ook een kledinglift in zowel draai- als schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

Sinds 1939 is Meubelfabriek Zondag een betrouwbare Nederlandse slaapkamer fabrikant van zowel ledikanten, bijmeubelen als linnenkasten. Alle producten werden in eigen beheer in Boven-Leeuwen geproduceerd. Sinds juli 2014 wordt de complete Zondag collectie voortgezet en geproduceerd bij de meubelindustrie van de Bijnen Meubel Groep, waar volop nieuwe concepten worden ontwikkeld om o.a. de comfort eigenschappen van de collecties verder uit te breiden met de nieuwste “gadgets”.

 

 


" a well spent day brings a happy sleep "


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten

<-----------  Uitstapverlichting

Zodra u in het donker uit bed stapt, zorgt een sensor er voor dat er verlichting onder uw ledikant automatisch aanspringt.

 

Kleding lift ----------------->

Probleemloos uw kleding van uw kledingroede pakken door met een simpele beweging de roede naar beneden te brengen

 

Voor de actuele lijst met modellen uit de Zondag collectie die uit voorraad leverbaar zijn, kijkt u onderaan de pagina < productie voorraad > 

Collectie

Sita


 

Plano


 

Bergen


 

Carmen


 

Gelre


 

Ilona


 

Nina


 

Sanne


 

Tosca


 

naar boven