Juvo

Juvo is hèt merk binnen de collectie dat staat voor een eigentijdse woon- en slaapkamercollectie. Deze collecties zijn het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmeubels. Het streven naar perfectie zit in de cultuur en dat zal altijd zo blijven. De Juvo collection wordt met veel aandacht voor traditionele en ambachtelijke vakmanschap vervaardigd en er wordt extra veel zorg besteed aan duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken geschiedt een deel van de productie nog handmatig met de meerwaarde van het gebruik van echt hout. De grootste troef van de Juvocollection is de zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

 

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 

 

De Juvo collection Is een van oorsprong Oost-Vlaamse meubelbedrijf. Door de jaren heen werd de collectie van Juvo uitgebreid tot een boeiend en veelzijdig meubelgamma. Sinds oktober 2010 wordt de Juvo collection geleverd door de Bijnen Meubel Groep. Voor de Bijnen Meubel Groep betekend het een duidelijke aanwezigheid in de Belgische markt en de mogelijkheid tot het uitbouwen van het omzetpotentieel van Juvo in Nederland en Frankrijk. Alle voorraden zijn hiervoor verplaatst naar de magazijnen in Hulst. Omdat veel van de modellen uit de Juvo collection op voorraad staan, zijn de levertijden kort.


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten 

slaapkamer Windsor antraciet
slaapkamer Storm gestoomd eiken

Slaapkamer Windsor

 

Dit romantische en zeer degelijk bed is een aanwinst voor elke slaapkamer!Het Windsor slaapkamerprogramma bestaat uit verschillende onderdelen en is verkrijgbaar in wit en antraciet kleurige lak. Verder zijn er bij de Windsor een diverse afmetingen kledingkasten verkrijgbaar en natuurlijk een bijpassend nachtkastje.

Storm slaapkamer

 

Storm staat voor natuurlijk, ecologisch, biologisch.

Richt je slaapkamer in met deze meubelen van natuurlijke en duurzame materialen dan kom je helemaal tot rust in een natuurlijke omgeving. Puur natuur wonen anno nu.

Juvo Collectie Slapen

slaapkamer Storm gestoomd eiken
slaapkamer Stemio gestoomd eiken
slaapkamer Groove

Storm in gestoomd eiken


 

Stemio in gestoomd eiken


 

Groove


 

slaapkamer Brooklyn
slaapkamer Nature

Brooklyn / Royal


 

Brooklyn / Royal jeugdkamer


 

Nature


 

slaapkamer Royal
jeugdkamer Royal

Royal


 

Royal jeugdkamer


 

slaapkamer Classico in Elephant Grey
slaapkamer Classico in Sintra wit
slaapkamer Siesta

Classico in Elephant Grey


 

Classico in Sintra wit


 

Siesta


 

Juvo Collectie Wonen

Woonkamer Groove

 

River

 

De warme kleur van het eiken van de River collectie geeft dit eigentijdse woonprogramma een stoere en industriële uitstraling. De zwart metalen poten en handgrepen zorgen voor de juiste accenten. Deze collectie is gemaakt van hoogwaardig (grotendeels massief) eiken met een licht reliëf.

   

De River collectie is verkrijgbaar in de kleur “elephant grey” en bestaat uit verschillende elementen zoals twee dressoirs, een TV-dressoir, een wandkast, een smalle hoge kast , salontafels met twee en met 1 lade en eettafels in 4 verschillende lengtematen.

 

Woonprogramma River is verrassend geprijsd en erg makkelijk in onderhoud.

 

naar boven