Juvo

Juvo is hèt merk binnen de collectie dat staat voor een eigentijdse slaapkamercollectie. Deze collecties zijn het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmeubels. Er wordt bij Juvo doorlopend gezocht naar de verfijning van techniek en verbetering van functionaliteit. Het streven naar perfectie zit in de cultuur van Juvo en dat zal altijd zo blijven. De Juvocollection wordt met veel aandacht voor traditionele en ambachtelijke vakmanschap vervaardigd en er wordt veel zorg besteed aan duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken geschiedt een deel van de productie nog handmatig met de meerwaarde van het gebruik van echt hout. De grootste troef van de Juvocollection is de zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

 

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 

 

De Juvo collection Is een van oorsprong Oost-Vlaamse meubelbedrijf. Door de jaren heen werd de collectie van Juvo uitgebreid tot een boeiend en veelzijdig meubelgamma. Sinds oktober 2010 wordt de Juvo collection geleverd door de Bijnen Meubel Groep. Voor de Bijnen Meubel Groep betekend het een duidelijke aanwezigheid in de Belgische markt en de mogelijkheid tot het uitbouwen van het omzetpotentieel van Juvo in Nederland en Frankrijk. Alle voorraden zijn hiervoor verplaatst naar de magazijnen in Hulst. Omdat veel van de modellen uit de Juvo collection op voorraad staan, zijn er korte levertijden.


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten 

Bed Windsor

 

Dit romantische en zeer degelijk bed is een aanwinst voor elke slaapkamer!Het Windsor slaapkamerprogramma bestaat uit verschillende onderdelen. Het is verkrijgbaar in wit en antraciet kleurige lak. Verder is er bij de Windsor een tweedeurskast verkrijgbaar, en natuurlijk een bijpassend nachtkastje.

Stemio slaapkamer

 

Stemio staat voor natuurlijk, ecologisch, biologisch.

Richt je slaapkamer in met deze meubelen van natuurlijke en duurzame materialen dan kom je helemaal tot rust in een natuurlijke omgeving. Puur natuur wonen anno nu.

Collectie Slapen

slaapkamer Classico in Elephant Grey
slaapkamer Classico in Sintra wit

Classico in Elephant Grey


 

Classico in Sintra wit


 

Stemio


 

jeugdkamer Brooklyn
slaapkamer Nature
slaapkamer Brooklyn

Brooklyn jeugdkamer


 

Nature


 

Brooklyn


 

slaapkamer Royal
slaapkamer New York
slaapkamer Normandie

Royal


 

New York


 

Normandie


 

slaapkamer Groove
slaapkamer Minima
jeugdkamer Royal

Groove


 

Minima


 

Royal jeugdkamer


 

Collectie Wonen

Woonkamer Base
woonkamer Miami
woonkamer Nature

Base


 

Miami


 

Nature


 

Woonkamer Royal
Woonkamer Normandie
Woonkamer Kempton

Royal


 

Normandie


 

Kempton


 

Woonkamer Groove
Juvo eetkamertafels
Juvo eetkamerstoelen

Groove


 

Tafels


 

Eetkamerstoelen


 


 

 

 

BROCHURES


 

Juvo promotie films

 

 

 

Op dit promotie filmpje kunt u zien hoe de constructie van de Juvo ledikanten is en hoe deze eenvoudig en snel kan worden opgebouwd.

 

 

 

 

Promotie film waarin een presentatie wordt gegeven van de Juvo slaap- en woonkamer collectie.

naar boven