VDV Meubel

Ambacht uit Zeeland

Al bijna 100 jaar maken wij onze kasten en tafels op Hollandse bodem. Ontdek onze ontwerpen en kleuren, eigentijdse kastwanden, dressoirs, tafels en nog veel meer. Mede dankzij ons hoogwaardige en moderne machinepark produceren wij kwaliteitsmeubelen tegen concurrerende prijzen. Pure kwaliteit uit Zeeland. Ontdek de nieuwste collecties in de showroom in Hulst. Voor de vakhandel op afspraak geopend. Bekijk daar ook onze noviteiten en specialties.  Voor onze VDV meubel collectie hebben we een speciale website:  www.vdvmeubel.nl . Via de de afbeeldingen en collecties wordt je voor uitgebreide informatie automatisch doorverwezen naar deze website.

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

 

 


 

Actueel

Bekijk de nieuwste collecties. Zie hier de laatste noviteiten 

 

wandkast elementen

Nieuwe kleuren en materialen.

 

Opnieuw zijn er actuele kleuren en dessins toegevoegd aan de City line en Slim, Swift/Wave collectie. Zo zijn er 3 structuurlakken bij gekomen en 3 crack eiken dessins. Crack eiken kenmerkt zich als robuust eiken met noesten en grove structuren zoals op de foto te zien is.

 

Laat je ook verrassen door het uitgebreide assortiment van kasten en tafels. Helemaal naar eigen voorkeur samen te stellen al dan niet met behulp van onze handige kasten configurator

 

Collectie

hangwand elementen Swift
kastenprogramma Napoli

Swift


 

Napoli


 

kastenprogramma Modena
hangwand elementen Wave
kastenprogramma Torino

Modena


 

Wave


 

Torino


 

kastenprogramma Milano
kastenprogramma Roma
woonprogramma Move met schuifdeuren

Milano


 

Roma


 

Move


 

naar boven