VDV DESIGN

Ambacht uit Zeeland

 

Al bijna 100 jaar maken wij onze kasten en tafels op Hollandse bodem. Als je kiest voor een kast uit de CITY LINE collectie, dan wordt deze persoonlijk voor je geproduceerd in Hulst in Zeeland (NL). Meubelen maken is ons vak en onze kasten worden dan ook met de meeste zorg en de beste materialen door onze vakmensen vervaardigd. Je kan een kast helemaal naar wens samenstellen. In de ruime keuze in uitvoeringen, poten en grepen vind je altijd een vorm die past bij jouw interieur.

 

 

C I T Y  L I N E 

 

 

Om een kast uit te kiezen die perfect matcht met jouw interieur en woonstijl is het bijzonder handig om te weten welke mogelijkheden er allemaal zijn.  De City Line collectie heeft verschillende  uitvoeringen. Het verschil tussen deze uitvoeringen is de dikte van het  bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast.

 

Er zit per uitvoering verschil in de dikte van het bovenblad. Daarnaast is er bij de ene kast een zijde zichtbaar aan zijkant en bij de andere kast liggen de zijden achter het front. De uitvoeringen met de zijden achter het front zijn er zowel op poten als zwevend. Hierdoor is het mogelijk om een bergkast op pootjes in dezelfde uitvoering in je interieur te combineren met een zwevende TV kast.

 


 

K a s t e n   c o n f i g u r a t o r

Geen zin in een lange zoektocht naar de kast van je dromen? Met behulp van onze kasten configuratieapp heb jij binnenkort je eigen kasten samengesteld! Selecteer eenvoudig jouw favoriete uitvoering, kleur voor de romp, het bovenblad en het front van de kast. Je kan elke stap in de configuratie op elk moment aanpassen tot je jouw perfecte kast hebt ontworpen.

 

Klik op onderstaande link en ga gelijk aan de slag!

 

https://www.vdvmeubel.nl/configurator

https://configurator.vdvmeubel.nl/

 

 


 

R o m a

Een kastencollectie uit de City Line, met een strakke en verfijnde vormgeving. Een strak front en een modern 10 mm dun bovenblad. Ontworpen vanuit de gedachte om pure geometrische vormen in een ruimte te creëren. De collectie bestaat uit een enorme variatie van strakke elementen met een perfecte afwerking.

 

 

kastenprogramma Roma

 

S l i m

Slim zwevende kasten zijn de oplossing voor alle wanden in je huis. Met een tijdloze, elegante vormgeving en mooi materiaalgebruik. De Slim collectie biedt uitzonderlijk veel mogelijkheden om een kast of kastenwand te creëren zoals jij dat wilt.

 

 

 

 


 

N a p o l i

Mooie designkasten uit de City Line in een eigentijdse vormgeving. Of je nu op zoek bent naar een lage of hoge kast, een open kast of toch liever een dichte kast; de Napoli collectie beschikt over ongekend veel mogelijkheden. Een bijzonder ontwerp met een geraffineerd lijnenspel.

 

 

kastenprogramma Napoli

 

S w i f t

Perfect in proportie en in diverse samenstellingen uit te voeren. De zwevende Swift collectie is een uiterst elegante toevoeging aan het interieur. Een intrigerend strak lijnenspel voert de boventoon in dit minimalistische ontwerp. De kasten zijn solitair in de ruimte te hangen, maar ook naast elkaar tot een langgerekt meubel te maken.

 

 

hangwand elementen Swift


T o r i n o

Een kasten collectie uit de City Line die stijl en elegantie combineert met functionaliteit en design. Of het nou de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is, een Torino kast voelt zich thuis in elke setting. De kasten hebben een karakteristiek bovenblad met een dikte van 5 cm verkrijgbaar in vele kleuren. Deze collectie bestaat uit 36 verschillende kasten in uiteenlopende breedtes en hoogtes.

 

 

 

kastenprogramma Torino


W a v e

Een modulair zwevende kasten collectie. Het 50 mm dikke bovenblad vormt de basis voor dit uiterst veelzijdige ontwerp, dat het mogelijk maakt een compact opbergmeubel of royal kastenwand te creëren. De Wave collectie bestaat uit maar liefst 36 verschillende lowboards, dressoirs en bergkasten in diverse breedtes en hoogtes.

 

 

hangwand elementen Wave

 

M i l a n o

Een unieke collectie van solitaire kasten. Bijzonder is de belijning van het 5 cm dikke bovenblad en dito zijden. Maar ook het onderstel waarbij je de keuze hebt uit 10 verschillende poten, springt direct in het oog. De trendy Milano collectie bestaat uit maar liefst 36 verschillende lowboards, dressoirs en bergkasten in diverse breedtes en hoogtes.

 

 

kastenprogramma Milano

 

M o d e n a

Strakke lijnen vormen een horizontaal en verticaal patroon, door het kader van 5 cm dik. Alle 36 Modena elementen kunnen gekozen worden in diverse materialen en kleuren. Door de stabiele constructie van de Modena kasten zijn ze ongekend sterk en bieden ze een royale (berg)ruimte voor je televisie, boeken etc. Bij de Modena modellen is er geen pootkeuze, maar zijn de zijden de poten van de kast.

 

 

kastenprogramma Modena

 

M o v e

Move kasten zijn uitgevoerd met praktische schuifdeuren. Of je nu kiest voor lage of hoge pootjes, Move kasten zijn altijd mooi én functioneel. Slimme meubelen zoals de Move modellen passen zich aan de woning aan, niet omgekeerd. Schuifdeuren nemen geen extra ruimte in. Als de ruimte waar je kast komt te staan wat minder praktisch is, denk aan lang en smal, dan zijn schuifdeuren in de meeste gevallen een uitkomst. Je hebt dan namelijk geen last van de deuren als deze open staan. Zo kan je in alle rust iets open laten staan, zonder dat het iets of iemand je in de weg staat. Daarnaast heb je met schuifdeuren geen handgrepen nodig en dat zorgt er voor dat er ook niets uitsteekt , zo krijg je een kamer met een mooie, strakke uitstraling.

 

 

 

 

woonprogramma Move met schuifdeuren
naar boven