Zondag Plano 2 persoons bed

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering: 2 persoons
Materiaal(en): Eiken , mdf
Kleur(en):

 

 

 

 

Comfort, kwaliteit en duurzaamheid staan bij het ontwerp van model Plano voorop. Een eigentijds en tijdloos design met een bovenste  regel van het hoofd- en voetbord en een rompdeel, dat elk in een eigen materiaal en kleur gekozen kan worden, waardoor je eenvoudig je eigen look kan creëren.  Alle uitvoeringen hebben een in hoogte verstelbare comforthoogte. Optioneel kan op het hoofdbord een functionele, bed/leeslamp met flexibele arm geleverd worden. Deze lamp heeft led verlichting met mooi helder licht en twee usb aansluitingen.

 

Bed Plano heeft een optimale comforthoogte van 47 cm. Ook kunnen er extra lange zijden bij besteld worden die altijd voorzieningen hebben om de bodemdragers te verstellen, waardoor de lattenbodem op verschillende hoogtes geplaatst kan worden.

 

 

Instaphoogte

Het bed is voorzien van een lengtebalk en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

Optioneel kan op het hoofdbord een functionele, bed/leeslamp met flexibele arm geleverd worden. Deze lamp heeft led verlichting met mooi helder licht en twee usb aansluitingen.

 

Door te weten wat de veeleisende consument van tegenwoordig wil, stemmen we het product daarop af. Daar zijn ontwerpers van de Plano heel goed in geslaagd. “Denken vanuit de gebruiker".

 

 

 

 

 

 

 

  • Materiaal : eiken
  • Kleuren: zwart, wit, grijs en crack eiken
  • Optioneel speciale lengtemaat zijden op 190, 210 en 220 cm
  • Bijpassende nachtkastjes en commode 

 

Afmetingen 

  • Lengte: 209 cm
  • Breedte: 140, 160, 180 cm
  • Hoogte hoofdbord: 100 cm
  • Hoogte voetbord: 53 cm

 

 

Alle producten uit de collectie Plano

naar boven