Zondag BERGEN bedset DEELBAAR

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Breedte: 172 cm
Diepte: 206 cm
Hoogte: 90/60 cm
Lengte: 190, 200, 210 of 220 cm
Comfort hoogte: 48 cm
Materiaal(en): , Eiken
Kleur(en):

 

 

 

Het bed Bergen is een klassieker, vanwege het feit dat het al in de jaren 80 werd ontworpen door de toenmalige designer van de Zondag collectie. In de jaren 80 was model Bergen een spraakmakend ontwerp door de kleuren combinaties en de in het hoofd en voeteneinde verwerkte aluminium strips. Door de kleuren (combinatie) aan te passen naar jouw wensen, krijgt het ontwerp van toen, de actualiteit van nu. 

 

 

 

Deelbaar bed

Bed Bergen is leverbaar als deelbaar bed, waarbij een scharnierpunt op het hoofdbord van het bed zorgt voor allerlei praktische voordelen, zoals gemakkelijk het bed kunnen opmaken, stofzuig gemak en eventueel verzorging aan bed. Deelbaar bed Bergen is aan het voeteneind voorzien van een koppelsysteem. Met een simpele klik zijn beide bedden eenvoudig los of vast koppelen en kunnen de bedden naar links of naar rechts gedraaid worden. Deelbaar bed Bergen is standaard uitgevoerd met een metalen tussenzijde en elk willekeurig slaapsysteem met matras kan erin geplaatst kan worden

 

 

 

Instaphoogte

Bed Bergen is voorzien van in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

Eigenschappen

  • Materiaal : eiken
  • Kleuren: diverse basiskleuren beits en lak.
  • Optioneel speciale lengtemaat zijden op 190, 210 en 220 cm
  • Bijpassende nachtkastjes, commodes en garderobekasten

 

Afmetingen 

  • Lengte: 206 cm
  • Breedte: 172 en 192 cm
  • Hoogte hoofdbord: 90 cm
  • Hoogte voetbord: 60 cm

 

 

 

Alle producten uit de collectie Bergen

naar boven