Kastenprogramma City Line - Milano

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:

 

City Line - MILANO

 

De City Line collectie is een overkoepelende collectie naam van een uitgebreid kastenprogramma met een enorm grote keuze in modellen, ontwerpen, kleuren en materialen.

 

De City Line collectie kent 5 verschillende uitvoeringen:

  • Napoli
  • Roma
  • Torino
  • Milano
  • Modena

 

Het verschil tussen deze vijf uitvoeringen is de dikte van het bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast. Met de City Line collectie kan je dus heel veel verschillende kanten uit, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren.

 

 

MILANO

De Milano serie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen. De fronten van de Milano kasten vallen tussen de 5cm dikke de zijwanden en onder het bovenblad.  Naast de verschillende materialen en kleuren waaruit gekozen kan worden voor de romp, het front en het bovenblad van de kast, is er ook keuze uit een groot aantal verschillende pootjes en greepjes (of greeploos). Alle kasten worden op jouw specifieke wensen gemaakt. Door middel van onze configurator kun jij zelf je eigen meubel ontwerpen. De configurator laat direct zien hoe jouw meubel eruit komt te zien. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jouw eigen unieke meubel te laten maken.

 

 

Configurator

Met de gebruiksvriendelijke kastenconfigurator van de City line collectie is het mogelijk om online in een paar stappen je eigen unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl. De City Line configurator laat direct laat direct een verbluffend realistisch beeld zien, hoe de zelf gecreëerde kast er uit komt te zien.Geen lastige software procedures en vage keuzes.

 

Hoe werkt het online ontwerpen?

Ga naar de configurator (vdvmeubel.nl)

Kies een uitvoering met een vormgeving die je aanspreekt : "Napoli", "Roma", "Torino", "Milano" of "Modena". Daarna kies je een "model" uit de verschillende type kasten, op basis van afmetingen en indeling. Vervolgens selecteer je in het keuzemenu de kleuren van romp van de kast, het bovenblad en het front. Selecteer een poot die je het mooiste vindt en als laatste kies je een greep voor de deuren op laden, maar je kan de greep ook weglaten. In dat geval gaan de deuren en laden open als je op het front duwt (push to open). Je kan eenvoudig elke stap op elk moment aanpassen tot je jouw perfecte kast hebt ontworpen.

 

Alle producten uit de collectie City Line - Milano

naar boven