Slaapkamer Stemio

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Materiaal(en): massief eiken
Kleur(en):

Een Stemio slaapkamer is een uiterst milieuvriendelijke volledig massief eiken slaapkamer. Stemio staat voor natuurlijk, ecologisch, biologisch. Richt je slaapkamer in met deze meubelen van natuurlijke en duurzame materialen dan kom je helemaal tot rust in een natuurlijke omgeving. Puur natuur wonen anno nu.

De Stemio collectie is gemaakt uit volledig massief eikenhout waaruit we geen fouten, scheuren of noesten verwijderen, waardoor er ook minder afval is en er dus ook minder bomen nodig zijn. De noesten en scheuren in het hout geven het karakter en de unieke uitstraling van de Stemio collectie weer. De Stemio bedden zijn voorzien van in hoogte verstelbare bedbodemdragers en een bodemdrager ondersteunende middenbalk.

De warme kleur van de Stemio collectie wordt gecreëerd door het  “stoomdrogen” van het eikenhout. Stoomdrogen is een droogproces dat veel sneller gaat dan het conventioneel drogen, waardoor er dus ook veel energie kan worden bespaard.

Door het stoomdrogen, wordt ook de celstructuur van het hout veranderd. Het hout krijgt een warme kleur en het oppervlak voelt heel zacht aan. Milieu belastend beitsen of vernissen is  daardoor volledig overbodig.

Met een Stemio slaapkamer helpt u dus ook mee aan een beter milieu zodat we in de toekomst ook nog kunnen genieten van een groene en leefbare wereld.

Go Green !

 

Alle producten uit de collectie Stemio

naar boven