Goretti Sito eetkamertafel vast

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Breedte: 180 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 76 cm
Kleur(en):

De Sito tafel heeft een zwart metalen onderstel en wordt geleverd in drie verschillende eiken kleuren:

  • crack eiken leem
  • crack eiken white wash
  • crack eiken olifantengrijs

 

Afmetingen:

  • Sito 18 : lengte 180 x breedte 100 x hoogte 76 cm
  • Sito 20 : lengte 200 x breedte 100 x hoogte 76 cm
  • Sito 22 : lengte 220 x breedte 100 x hoogte 76 cm

 

Sito is een nieuw ontwerp voor degene die op zoek is naar een modern design met eigentijdse afwerkingen. Gebruik je fantasie, combineer materialen, kleuren en afwerkingen om een moderne look te creëren die bij jouw eigen stijl past.

 

Het ontwerp van de Sito collectie is aangepast aan het dagelijkse leven in de woning, onmisbaar en noodzakelijk voor interieur producten die praktisch en functioneel zijn. De modellen hebben een zeer uitgesproken persoonlijkheid, zonder dat de praktische rol die meubilair in elke huidige woning zou moeten hebben, verloren gaat.

 

De Sito modellen zijn leverbaar met twee verschillende types zwart metalen poten. De hangende uitvoeringen van de Sito design modellen heet de "Divide" collectie.

 


 

Vraag de gratis Sito & Divide brochure aan en laat je inspireren!

Je kan onze brochures natuurlijk online bekijken en onze website bekijken is natuurlijk heel erg leuk, maar een traditionele papieren brochure doorbladeren heeft ook zijn voordelen. Vind een nieuwe dosis inspiratie door een in je brievenbus geleverde, papieren versie van de Sito & Divide brochure te bestellen.

Alle producten uit de collectie Sito

naar boven