Stask salontafels op maat

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:

STASK Scandinavisch design

Het Scandinavische design van de Stask salontafel collectie kenmerkt zich door minimalisme, ingetogenheid en functionaliteit.

Less is more. Dit wordt bereikt door de tafels op een ingetogen manier vorm te geven. De Stask ontwerpen zijn authentiek, volgens eigen ideeën tot stand komen en daardoor  puur en origineel. Dat laat ook direct zien dat er bij Scandinavisch design nooit geen sprake is van namaak.

Stask tafels in je interieur toepassen

Een interieur met Scandinavisch design straalt rust uit en laat zien dat sobere, maar toch stijlvolle kleuren de boventoon kunnen voeren. Een kleur die we veel zien in een Scandinavische inrichting is wit. Deze kleur combineren we vaak met verschillende tinten grijs. Om toch net dat beetje extra kleur aan te brengen in een woning, wordt er regelmatig gekozen voor verschillende kleuren die niet fel en vooral licht zijn. Zo creëer je meer contrast, maar blijft de ruimte wel duidelijk rust uitstralen. Iets waar de Scandinaviërs veel waarde aan hechten. Dat is niet heel gek, want in de Scandinavische landen gaat de zon relatief vroeg onder. Dat betekent dat de woning zo licht mogelijk moet blijven en dat proberen ze voor elkaar te krijgen door lichte, rustige kleuren en details te gebruiken. Door de woning licht in te richten en flinke raampartijen eraan toe te voegen, proberen ze optimaal gebruik te maken van het schaarse daglicht.

Een voorliefde voor natuurlijke materialen

In Scandinavië hechten ze veel waarde aan natuurlijke materialen. Er is veel aandacht voor slimme innovaties als we het hebben over duurzaamheid. De Noorderlingen hechten veel waarde aan natuurlijke materialen en dan met name hout. En dat komt goed uit met de enorme bebossing die je in deze landen vindt. Voor alle Scandinavische design ontwerpen moet het hout zo onbewerkt mogelijk zijn. Dit is om die lichte kleur te behouden en ondertussen de producten een ruwe uitstraling te geven en authentiek te houden. De producten worden vaak met een lichte olie afgewerkt.

Scandinavisch design….. daar kun je geen genoeg van krijgen. 

 

 

 

 

Alle producten uit de collectie Stask tafels

naar boven