Move tafel collectie

 

De Move tafel collectie staat voor kwaliteit en strak design. Door de uitgekiende constructie en vormgeving komt een Move salon- of eetkamertafel in de meeste interieurs uitstekend tot zijn recht. Er kan gekozen worden uit vier verschillende afmetingen van de eetkamertafel en er is één maat salontafel. Voor iedere ruimte is er dus een gewenste afmeting te vinden.

 

 

Blad afwerking nu ook in drie verschillende HPL desssins keramiek

 

Voor het blad van de Move tafel is er een ruime keuze uit verschillende materiaal, beits en lak kleuren. Daar zijn nu ook drie HPL dessins met keramiek imitaties als toplaag bijgekomen (Ash, Ghost en Shadow). Optisch zie je geen verschil met echt keramiek, maar een HPL blad voelt veel aangenamer aan en het is daarnaast prijstechnisch vele malen voordeliger.

 

Omdat het oppervlak van HPL krasbestendig is en niet poreus, is het perfect als toplaag voor een tafelblad. Opvallend detail: alle tafelbladen lopen aan de zijkant schuin af, ofwel een verjongd tafelblad. Hierdoor oogt de tafel strak en slank.

De Move tafelcollectie biedt:

► Ruime keuze in materialen en kleuren

In Nederland geproduceerd in verschillende eigentijdse materialen en kleuren. 

 

Unieke producten

Move tafels worden alleen klantspecifiek geproduceerd; iedere tafel is uniek.

 

Kleur keuze

 

Naast de ruime keus in materialen en kleuren in de toplaag van het blad, kan het onderstel van de Move tafel geleverd worden in drie verschillende lak kleuren: wit, zwart en aluminium. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, bieden de kleurstalen uitkomst. Alle City Line dealers hebben de kleurstalen in de winkel, waarmee je exact kunt zien, hoe de materiaal- en kleurencombinatie er uit zal komen te zien.


 

Van eigen bodem

 

Wij zetten ons in om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen:

 

Het hout dat gebruikt wordt voor het produceren van onze meubel collectie komt uit bossen die op een ecologisch, sociaal en economisch verantwoorde manier worden beheerd. Bovendien wordt alle afval hergebruikt en met ruim 3.000 zonnepanelen op het dak van de fabriek is de productie volledig energieneutraal. Iedere Move tafel wordt door onze vakmensen lokaal geproduceerd in onze Zeeuwse meubelfabriek, waardoor de afstand die de nieuwe tafel moet afleggen naar de eindgebruiker geminimaliseerd wordt.

 

 


 

 

INFORMATIE

 

 

 


Meer zien van de mogelijkheden van de Move tafelcollectie ? Nog meer praktische informatie en de echte stalen vind je bij de City Line dealer.

 

Of vul het antwoordformulier op deze pagina in.

 

Ja, ik wil graag :

(Bedrijfs) Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail adres
Opmerkingen

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven