Slaapkamer Narvik

 

Scandinavisch design is niet alleen een interieurtrend, maar door de combinatie van design en functionaliteit meer een levenswijze geworden.

 

De Scandinavische stijl herken je door de eenvoud, de natuurlijke kleuren, pure materialen en edele houtsoorten. Laat je verleiden door de duidelijke lijnen en minimalistische vormgeving van het bed Narvik uit de Juvo Collection

 

 

Bekijk hier de verkoop advies consumenten prijslijst :

 

PRIJSLIJST NARVIK 

 

 

 

Promotie pdf

 

 


 

 

Interesse of meer informatie?

 

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u ge├»nteresseerd bent geraakt in de nieuwe slaapkamer Narvik uit de Juvo Collection. Mogelijk hebt u nog een aantal vragen, welke wij natuurlijk graag voor u beantwoorden. Door middel van het het formulier op deze pagina kunt u uw voorkeur, vraag, opmerking of reactie aan ons door en wij zullen vervolgens uw bericht per ommgegaande beantwoorden.

 

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst via  0114 - 38 10 50, op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u ons ook mailen op [email protected] . U krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

 

 

JA, wij willen graag :


Uw bericht:
Bedrijfsnaam
Woonplaats
E-mail adres
Contactpersoon
naar boven