HPL keramiek imitatie blad op de Roma en Slim kasten

Wie denkt dat keramiek alleen als tafelblad kan, heeft het mis. Juist als bovenblad van een kast is keramiek een hele goede optie. Voor het 10 mm dunne bovenblad van de Roma en Slim modellen uit de City Line collectie is er al een ruime keuze uit verschillende materiaal, beits en lak kleuren van de City Line collectie. Daar zijn vanaf heden ook drie HPL-dessins met keramiek imitaties bijgekomen: “Ash”, “Ghost” en “Shadow”. Helemaal in lijn met de laatste trends en prijstechnisch vele malen voordeliger dan echt keramiek.

Trendkleur bruin
Bruin is het nieuwe zwart: de kleur is minder zwaar en veel warmer. Deze trendkleur doet denken aan de natuur en geeft daardoor een gevoel van rust en ruimte. Alle materialen in verschillende bruintinten kun je prachtig met elkaar combineren in het interieur. Keramiek is grijsbruin of bruin gemêleerd van kleur en past daarom perfect bij hout en andere natuurtinten.

Gebruiksvriendelijk én mooi
De ideale gebruikseigenschappen (keihard en vochtbestendig) maken HPL een perfect materiaal om bladen van meubels van te maken. De keramiek structuur in de HPL wordt in lagen aangebracht, zodat het resultaat niet alleen natuurlijk oogt, maar ook levensecht aanvoelt. Het kiezen voor een meubel met een bovenblad in HPL keramiek imitatie doet dan ook geen afbreuk aan de mooie natuurlijke uitstraling van echt keramiek.

Terug naar nieuwsoverzicht
naar boven