Nieuw frame in de City Line collectie

We leven in een wereld waarin maatwerk producten steeds vaker de standaard zijn. Van het configureren van de ideale auto tot het samenstellen van een droomreis in een ver gelegen land. Consumenten zoeken naar flexibiliteit en raken gewend aan alle uitgebreide opties. Hierdoor neemt echter wel de complexiteit van verkoop- en productieprocessen enorm toe. 

Snel en foutloos
De City Line configurator maakt het volledige aankoop proces sneller, eenvoudiger en ook minder foutgevoelig. Met één druk op de knop heb je een juiste en gepersonaliseerde bestelling en de consument ziet exact wat hij koopt.

Vernieuwing
Achter de schermen wordt volop gewerkt aan tal van vernieuwingen in de City Line collectie. De meeste vernieuwingen zijn echter bewust naar volgend jaar doorgeschoven, om nu focus te houden op het leveren van commissie orders en het verkorten van de opgelopen levertijden.

Nieuw frame
Één van de vernieuwingen die we wel nu al door kunnen voeren is een nieuwe poot. Of beter gezegd een nieuw frame. Dit zwart metalen frame is in twee verschillende hoogtes onder de City line kasten leverbaar. In de City Line configurator zijn deze twee frame hoogtes toegevoegd, zodat direct visueel gemaakt kan worden hoe de kast er uit komt te zien met deze eigentijdse poot.

Terug naar nieuwsoverzicht
naar boven