Update City Line configurator

Vandaag is er een wijziging doorgevoerd in de City Line configurator. Deze wijziging is alvast een voorproefje van de kennismaking met een nieuwe lijn binnen de City Line collectie. De nieuwe brochures waar alle nieuwigheden in beschreven staan, zullen vanuit het hoofdkantoor verstuurd gaan worden naar alle City Line dealers.

Wat is er veranderd? De Padova is verdwenen uit de City line collectie. Zoals bekend, is de Padova niet meer dan een Napoli met een glasplaat op het bovenblad. Echter door het glasblad in de Napoli collectie aan te bieden als optie, is de Padova uitvoering als zodanig nog gewoon leverbaar.

Dan is er vervolgens een nieuwe City Line uitvoering bijgekomen, genaamd “Roma”.  Dit is een "Napoli uitvoering" (met zijden achter het front),  maar dan niet met een 19 mm, maar met een 10 mm bovenblad. Met een dergelijk dun bovenblad krijgen de kasten een verfijnd modern en strak uiterlijk. De Roma collectie omvat alle type kasten uit de City Line en staat binnenkort ook in de nieuwe (prijzen)catalogus. De actuele verkoop adviesprijzen van de Roma staan echter nu al in de configurator.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
naar boven