Introductie Sita nachttafel

 

Terwijl alles om ons heen steeds duurder wordt, introduceren we bij Zondag Bedden een nachtkastje met een opmerkelijk lage prijs. In tijden waarin de energie- en grondstofprijzen de pan uit swingen, willen we een signaal afgeven dat we samen moeten proberen om de prijzen in de winkels betaalbaar te houden.

 

We willen als Nederlandse producent de kwalitatief hoogwaardige collectie slaapkamers van Zondag Bedden nog toegankelijker maken voor de consument. Door het aanbieden van dit nieuwe voordelige nachttafeltje bij het Zondag Sita bed is het nu mogelijk om een compleet Sita bed met twee nachttafels € 792,- voordeliger in de winkel aan te bieden dan met de bestaande Sita nachtkastjes.

 

Hierdoor kan door een breed publiek een Zondag bed van Nederlands fabricaat tegen een scherpe totaalprijs aangekocht worden. De introductie van het nachttafeltje Sita NT1 is een mooi voorbeeld van een handige én voordelige optie zonder op comfort of kwaliteit in te leveren!!

 

Door de U-vormige montagebeugels is deze nachttafel eenvoudig links en rechts aan het bed te haken. Nachttafeltje Sita NT1 is een voordelige optie en naar keuze leverbaar in de kleuren "Halifax", "Nebraska"of "Tabak".

 

 

Afmetingen:

  • Breedte:  35 cm
  • Diepte:     45 cm
  • Hoogte:    47 cm

 

Het bed Sita is verkrijgbaar in 3 houtdecoren en wordt gecombineerd met een strak vormgegeven kader dat naar keuze in de structuurlakken zwart, wit of grijs leverbaar is.

 

Van eigen bodem

 

Wij zetten ons in om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen:

 

Het hout dat gebruikt wordt voor het produceren van onze meubel collectie komt uit bossen die op een ecologisch, sociaal en economisch verantwoorde manier worden beheerd. Bovendien wordt alle afval hergebruikt en met ruim 3.000 zonnepanelen op het dak van de fabriek is de productie volledig energieneutraal. Iedere Sita nachttafel wordt door onze vakmensen lokaal geproduceerd in onze Zeeuwse meubelfabriek, waardoor de afstand die het nieuwe nachtttafelje moet afleggen naar de eindgebruiker geminimaliseerd wordt.

 

 


 

 

MEER INFORMATIE?

 

 

Vul het antwoordformulier in op deze pagina en u ontvangt alle gevraagde informatie van ons.

 

Ja, ik wil graag:

(Bedrijfs) Naam
Contactpersoon
Woonplaats
E-mailadres
Opmerkingen

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven