Slaapkamer CLASSICO


Een mooi voorbeeld van een ontwerp dat vakmanschap combineert met traditioneel Frans design. Het sledebed heeft een prachtig gevormd hoofd- en voetbord met afgeronde toppen en klassiek gevormde panelen. Een tijdloos ontwerp dat door vakmensen op traditionele wijze gemaakt is van de beste kwaliteit eiken.

 

 

 

Louvre deuren

 


Zowel de garderobekast als de nachtkastjes, de commode en het bureau uit de Classico collectie hebben een romantische landelijke uitstraling, doordat de fronten zijn voorzien van louvre deuren. Achter deze louvre deuren zit een praktische opbergruimte met een optimale indeling.

 

Sledebed

 


Het karakteristieke sledebed wordt in zowel 1- als 2-persoons uitvoering geleverd. Er is keuze uit een breedtemaat van 90, 140, 160 en 180 cm en alle bedden zijn standaard voorzien van in hoogte verstelbare bedbodemdragers en een ondersteunende middenbalk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Complete slaapkamer

 


De slaapkamer maak je uiteraard compleet met een bijpassende commode met spiegel, nachtkastjes en of een bureau. De bijbehorende garderobekast Classico wordt geleverd in een 2-, 3-, 4 en 5-deurs uitvoering met achter de louvre deuren een hang- en leg gedeelte.

 

Jeugdkamer

 


Voor tieners is het lastig hun kamer op te ruimen én opgeruimd te houden. Maar voldoende opbergruimte in het bed of kledingkast zorgt ervoor dat de kamer snel opgeruimd kan worden en alle spullen een plek hebben. Met de aanschaf van een complete jeugdkamer bereik je snel in een keer al het opgeruimde effect doordat het meubilair op elkaar is afgestemd en bij elkaar past.

 

 

Kleuren

 


Slaapkamer Classico is leverbaar in twee verschillende afwerkingen die zowel slijtvast als onderhoudsvrij zijn. Zowel de witte “Sintra” kleur als de grijs-bruine “Elephant grey” passen perfect in zowel de traditionele omgevingen als de modernere interieurs en zal zeker nog generaties meegaan.


 

naar boven