Slaapkamer Stemio in massief gestoomd eiken

Vanaf het moment dat de nieuwe Stemio slaapkamer voor het eerst uitgeleverd werd, is dit volledig massieve bed in gestoomd eiken op voorraad en dus binnen 2 weken geleverd!

 

Het blijft een gegeven, dat onze collecties waaronder o.a. slaapkamers het beste ervaren worden als ze “in real life” gezien worden. Showroom bezoek in Nieuwegein en  andere beurzen zijn dan bij uitstek dé gelegenheden om  onze collectie te kunnen laten zien.

 

Mocht u om één of andere reden toch de vakbeurs gemist hebben, dan laten we u op deze pagina één van onze toppers uit de Juvo Collection zien. Model Stemio blijft voorlopig nog op onze showroom in De Woonindustrie in Nieuwgein staan, waar u iedere maandag tussen 10 en 17:00 uur van harte welkom bent. Iedere maandag is er een adviseur op de showroom aanwezig om u verder te informeren.

Stemio 1 persoons bed

B103xL219xH100cm

 

Stemio 2 persoons bed

B154/174/194xL219xH100cm

 

Stemio nachtkastje

B48xD35xH52cm

 

Stemio Commode

B120xD48xH84cm

 

Stemio garderobekast 2 deurs

B125xD63XH210cm

 

Stemio garderobekast 3 deurs

B183xD63xH210cm

 

Stemio garderobekast 4 deurs

B240xD63xH210cm

 

Stemio garderobekast 2 deurs

B298xD63xH210cm

 

Slaapkamer Stemio

 

 De Stemio slaapkamer is een uiterst milieuvriendelijke slaapkamer. Stemio staat voor natuurlijk, ecologisch, biologisch. Richt je slaapkamer in met deze meubelen van natuurlijke en duurzame materialen dan kom je helemaal tot rust in een natuurlijke omgeving. Puur natuur wonen anno nu.

 De Stemio collectie is gemaakt uit volledig massief eikenhout waaruit we geen fouten, scheuren of noesten verwijderen, waardoor er ook minder afval is en er dus ook minder bomen nodig zijn. De noesten en scheuren in het hout geven het karakter en de unieke uitstraling van de Stemio collectie weer.

 De warme kleur van de Stemio collectie wordt gecreëerd door het  “stoomdrogen” van het eikenhout. Stoomdrogen is een droogproces dat veel sneller gaat dan het conventioneel drogen, waardoor er dus ook veel energie kan worden bespaard.

 Door het stoomdrogen, wordt ook de celstructuur van het hout veranderd. Het hout krijgt een warme kleur en het oppervlak voelt heel zacht aan. Milieu belastend beitsen of vernissen is  daardoor volledig overbodig.

 Met een Stemio slaapkamer helpt u dus ook mee aan een beter milieu zodat we in de toekomst ook nog kunnen genieten van een groene en leefbare wereld.

Go Green !

 

Het bed is op 4 breedtes en 3 lengtes leverbaar. De Stemio garderobekasten zijn in 2-,3-,4- en 5- deurs uitvoering.

 

De bijpassende nachtkastjes en commode met spiegel maken de kamer compleet.

 

 

Bekijk hier de verkoop advies consumenten prijslijst :

 

PRIJSLIJST STEMIO

 

 

Heeft u interesse, wilt u meer informatie of bestellen?

 

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u door deze informatie geïnteresseerd bent geraakt in de Stemio slaapkamer uit de Juvo Collection. Mogelijk hebt u nog een aantal vragen, welke wij natuurlijk graag voor u beantwoorden. Geef met het formulier uw voorkeur, vraag, opmerking of reactie aan ons door en wij zullen contact met u opnemen om deze te beantwoorden.

 

Direct bestellen kan uiteraard ook.

 

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst via  0114 - 38 10 50, op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u ons ook mailen op [email protected] . U krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

JA, wij willen graag


Bedrijfsnaam
Plaats
Contactpersoon
E-mail adres

 

 

 

Wilt u direct bestellen, vul dan onderstaand formulier volledig en zorgvuldig in en wij gaan er voor zorgen dat uw bestelling correct wordt verwerkt en uitgeleverd.

 

ONLINE BESTELFORMULIER
Keuze uit modellen en uitvoeringen :
Uw bestelling :
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
Opmerkingen :
naar boven