Kies de kleur(en) van je YOURS bed

 

Hout is een bijzonder product. Het kan met een beits of een lak in heel veel verschillende kleuren worden afgewerkt. Voor elk element van het Yours bed kan er een kleur of dessin gekozen worden. Voor de meeste elementen kan je kiezen uit alle onderstaande dessins en kleuren. Voor enkele elementen* is de keuze echter beperkt, omdat sommige materialen in bepaalde vormen, technisch gezien niet in alle kleuren en dessins mogelijk zijn. 

 

 

Kleuren beoordelen

Het licht is in elke ruimte verschillend. Kleuren zijn daardoor bij zonlicht anders, dan bij een bewolkte dag of in de avond. Kleuren op een foto zijn ook altijd net iets ander dan in werkelijkheid, elk computer scherm of telefoon is anders ingesteld voor kleur. De YOURS dealer beschikt over alle (kleur) stalen, om alle kleuren in het echt te kunnen beoordelen. Wij adviseren daarom altijd om één van onze dealers te bezoeken. Er zit altijd een dealer bij je in de buurt.

 

Eiken gebeitst en blank gelakt 

 


 

Let op: Crack Fineer vertoont noestige zwarte en/of grijze plekken, knoesten en banen. Ook is de nerf vaak grover. Het is juist de charme van Crack Fineer dat het een robuustere natuurlijke look heeft. De hoeveelheid Crack kan variëren en daar hebben wij als fabrikant geen invloed op. Een staal Crack Fineer kan  bijvoorbeeld rustiger of juist ruiger overkomen dan het eindproduct.
 

Klik hier voor een grotere afbeelding Crack Fineer

 


 

Eiken met kleurlak


 

Melamine decor


 

MDF lak

MDF structuurlak

* Keuze beperking kleuren: Crack eiken (3 kleuren) en melamine decor (4 kleuren) kunnen niet op de ronde hoek van het bedkader en niet op de poten.

naar boven