Juvo STORM 2 pers. bed

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Breedte: 155 cm
Hoogte: 57 / 91 cm
Lengte: 208 cm
Materiaal(en): massief eiken
Kleur(en):

 

 

 

Bed Storm is een stoere combinatie van zwart stalen accenten met robuust eikenhout. Het bed past hierdoor perfect in een elke eigentijdse slaapkamer. Het duurzame eikenhout geeft bed Storm een lange levensduur, waardoor je verzekerd bent van jarenlang slaapplezier.

 

Het bed Storm is leverbaar in 3 verschillende breedtematen (140, 160 en 180 cm) en 3 lengtematen ( 200, 210 en 220 cm).

 

Storm staat voor natuurlijk, ecologisch, biologisch. Uit het massief eikenhout worden voor de productie geen fouten, scheuren of noesten verwijderd, waardoor er ook minder afval is en er dus ook minder bomen nodig zijn. De noesten en scheuren in het hout geven het karakter en de unieke uitstraling van de Storm collectie weer. De warme kleur van de Storm collectie wordt gecreëerd door het  “stoomdrogen” van het eikenhout. Stoomdrogen is een droogproces dat veel sneller gaat dan het conventioneel drogen, waardoor er dus ook veel energie kan worden bespaard. Door het stoomdrogen, wordt ook de celstructuur van het hout veranderd. Het hout krijgt een warme kleur en het oppervlak voelt heel zacht aan.

 

Combineer bed Storm met de zwevende nachtkastjes die je aan het bed kan bevestigen voor een speels en ruimtelijk effect. De Storm bedden zijn standaard voorzien van in hoogte verstelbare bodemdragers en de twee persoons bedden hebben standaard een middenbalk.

 

 

Alle producten uit de collectie Storm

naar boven