Juvo Slaapkamer Storm

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Kleur(en):

Slaapkamer Storm “puur natuur wonen anno nu”

Een milieubewust interieur is verre van saai. Het gebruik van milieuvriendelijke producten is juist helemaal eigentijds, hip en trendy.

Het bed Storm is leverbaar in 3 verschillende breedtematen (140, 160 en 180 cm) en 3 lengtematen ( 200, 210 en 220 cm).

Minder afval

Bij de productie van de massief eiken slaapkamer Storm worden daarnaast geen fouten, scheuren of noesten verwijderd die in het hout zitten, waardoor er nog minder afval is en er dus ook minder bomen nodig zijn. De noesten en scheuren in het hout geven juist het unieke karakter en uitstraling van de Storm slaapkamer weer.

Stoomdrogen

Het massief eiken dat wordt gebruikt voor de productie van slaapkamer Storm ondergaat voordat het verwerkt wordt een proces dat “stoomdrogen” heet. Stoomdrogen is een droogproces van het hout, dat veel sneller gaat dan het conventioneel drogen, waardoor er heel veel energie kan worden bespaard. Door het stoomdrogen van het hout veranderd de celstructuur en voelt het oppervlak zacht aan. Tijdens het stoomdrogen zorgt het van nature in eikenhout aanwezige looizuur voor de bruine verkleuring van het hout. Milieu belastend beitsen of vernissen zijn daardoor volledig overbodig.

Een beter milieu

De slaapkamer Storm is hierdoor een uiterst milieuvriendelijke slaapkamer. Puur natuur wonen anno nu. Met de aanschaf van een Storm slaapkamer helpt u dus ook mee aan een beter milieu, zodat we ook in de toekomst kunnen genieten van een groene en leefbare wereld.

Bestel nu en lever jouw bijdrage aan een beter milieu.

 

< INFORMATIE EN ONDERHOUDS ADVIES SLAAPKAMER STORM >

 

 

Alle producten uit de collectie Storm

naar boven