City Line hang kastenprogramma Wave

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering: zwevende wandkast elementen

 

Wave

De Wave collectie is opgebouwd uit losse kast elementen om aan de wand te hangen en waarmee je eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Er is keuze uit bijna 40 verschillende type kasten. Kleine, grote, smalle, brede en hoge kastelementen met open vakken, lades of deuren.

De Wave serie kenmerkt zich door 50 mm dikke bovenbladen. Alle kasten worden op jouw specifieke wensen gemaakt. Door middel van de online configurator kun jij zelf je eigen zwevende wandkast ontwerpen. De configurator laat direct zien hoe jouw wand eruit komt te zien. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jouw eigen unieke wandkast te laten maken.

Alle kast elementen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd tot een wandcombinatie met gelijke lengtes, maar ook een gevarieerd ontwerp is zeer modern en stijlvol. De combinaties op de afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden en dienen als inspiratie om je eigen wandkast te ontwerpen.

 

Hoe werkt het online ontwerpen?

Ga naar de configurator (vdvmeubel.nl)

Kies een uitvoering met een vormgeving die je aanspreekt : "Slim", "Swift" of "Wave" (de Slim heeft een bovenblad van 10 mm dikte en de Swift 19 mm). Daarna kies je een "model" uit de verschillende type kasten, op basis van afmetingen en indeling en deze sleep je naar links in het werkblad. Vervolgens selecteer je in het keuzemenu de kleuren van romp van de kast, het bovenblad en het front. Herhaal dit proces met alle kasten die je in de wand wil verwerken. Je kan eenvoudig elke stap op elk moment aanpassen tot je jouw perfecte wandkast hebt ontworpen.

 


 

Aanvullende informatie Wave kasten

 

Met de zwevende kasten uit de Wave collectie, geproduceerd in Nederland en gemaakt van echt hout, geef je een eigen karakter aan jouw woonruimte en creëer je een praktische opbergruimte om jouw spullen in op te bergen. Voor elke ruimte en woonstijl is er in deze collectie een geschikte kast te vinden. Je kunt alles geheel naar eigen wens samenstellen en combineren met de verschillende vormen en kleuren.

 

 

Kabeldoorvoerdop
Veel televisieapparatuur is nog niet draadloos. Dat betekent dat je kabels hebt die vanaf je TV de kast in moeten. De Wave kasten worden vlak tegen de muur gemonteerd en er is dan geen ruimte voor deze kabels achter de kast. Het is mogelijk om in het bovenblad van de kast een kabeldoorvoerdop te laten monteren. De kabels kunnen eenvoudig door het gat en met de afdekdop is het keurig afgewerkt.

 

 

Ophangsysteem
De kasten uit de Wave collectie zijn gemaakt om aan de muur op te hangen. Het unieke ophangsysteem van deze kasten zorgt voor een simpele maar zeer solide muurmontage.

 

Deur- en lade openers
De greeploze deuren en lades van de Wave kasten zijn standaard voorzien van kwalitatief hoogwaardige “tip on” ladegeleiders en druksnappers met druksluiting (push-to-open). Een deur of lade openen of te sluiten doe je eenvoudig door het front met de hand in te drukken. Dit maakt een handgreep en een sluiting overbodig en de kast krijgt hierdoor een volledig vlak front.

 

Duurzaam

Wij geloven dat optimaal woongenot niet alleen gaat over het inrichten van een woning nu, maar ook voor toekomstige generaties. Door het gebruik van duurzame grondstoffen, zijn de geproduceerde meubelen recyclebaar en kunnen ze indien nodig op een andere plek een tweede leven krijgen.

 

Betaalbare topkwaliteit

Dankzij onze intelligente manier van produceren en configureren, kunnen we meubelen produceren met een ruime keuze in opties en afwerkingen. Door het innovatieve productieproces in combinatie met bewezen technologie en verantwoorde materialen, leveren we topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door de meubelen zelf te produceren garanderen wij daarnaast leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. En ook na aflevering blijven wij in beeld, dankzij onze excellente service.

 

Dealers

Onze met zorg geselecteerde dealers helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies over afmetingen en kleurencombinaties. 

 

Alle producten uit de collectie Wave

naar boven