Uitvoering:

Wave TV kasten

De zwevende Wave TV kasten hebben een bovenblad van 50 mm.  Er zijn diverse modellen en indelingen leverbaar. De configuratie en de kleuren van de wandkasten op de afbeeldingen zijn slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden.

 

 

 

Configurator

Om het samenstellen van de kast eenvoudiger en gelijk de gewenste combinatie visueel te maken, wordt er gebruik gemaakt nieuwste digitale technieken. Met behulp van de gebruiksvriendelijke wandkast configurator is het mogelijk om online op een PC of laptop je eigen unieke wandkast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw smaak, behoefte en woonstijl. Je kan je een wandkast dus helemaal zelf samenstellen en visueel maken.

 

Ga naar de configurator (www.vdvmeubel.nl) 

 

Configurator stappenplan:

  • Kies een collectie: SLIM met 10mm, Swift met 19 mm of Wave met 50mm bovenblad
  • Kies daarna een "model" in de rechter kolom, op basis van maten en indeling
  • Sleep het model naar het grote veld
  • Kies een kleur / materiaal voor het bovenblad  ("Kleur BLAD" in het frame rechts)
  • Kies een kleur / materiaal voor het front ("deuren en laden" in het frame rechts)
  • Kies een kleur / materiaal voor de romp ("kleur ROMP" in het frame rechts)
  • Kies onderaan in de rechter kolom "product opslaan"
  • Kies een volgend model en sleep deze ook naar het grote veld en herhaal de bewerkingen

 

Je kan elke stap op elk moment aanpassen tot je jouw perfecte wandkast hebt ontworpen.

 


 

Aanvullende informatie Wave TV kasten

 

Met de zwevende kasten uit de Wave collectie, geproduceerd in Nederland en gemaakt van echt hout, geef je een eigen karakter aan jouw woonruimte en creëer je een praktische opbergruimte om jouw spullen in op te bergen. Voor elke ruimte en woonstijl is er in deze collectie een geschikte kast te vinden. Je kunt alles geheel naar eigen wens samenstellen en combineren met de verschillende vormen en kleuren.

 

 

Kabeldoorvoerdop
Veel televisieapparatuur is nog niet draadloos. Dat betekent dat je kabels hebt die vanaf je TV de kast in moeten. De Wave kasten worden vlak tegen de muur gemonteerd en er is dan geen ruimte voor deze kabels achter de kast. Het is mogelijk om in het bovenblad van de kast een kabeldoorvoerdop te laten monteren. De kabels kunnen eenvoudig door het gat en met de afdekdop is het keurig afgewerkt.

 

 

Ophangsysteem
De kasten uit de Wave collectie zijn gemaakt om aan de muur op te hangen. Het unieke ophangsysteem van deze kasten zorgt voor een simpele maar zeer solide muurmontage.

 

Deur- en lade openers
De greeploze deuren en lades van de Wave kasten zijn standaard voorzien van kwalitatief hoogwaardige “tip on” ladegeleiders en druksnappers met druksluiting (push-to-open). Een deur of lade openen of te sluiten doe je eenvoudig door het front met de hand in te drukken. Dit maakt een handgreep en een sluiting overbodig en de kast krijgt hierdoor een volledig vlak front.

 

Duurzaam

Wij geloven dat optimaal woongenot niet alleen gaat over het inrichten van een woning nu, maar ook voor toekomstige generaties. Door het gebruik van duurzame grondstoffen, zijn de geproduceerde meubelen recyclebaar en kunnen ze indien nodig op een andere plek een tweede leven krijgen.

 

Betaalbare topkwaliteit

Dankzij onze intelligente manier van produceren en configureren, kunnen we meubelen produceren met een ruime keuze in opties en afwerkingen. Door het innovatieve productieproces in combinatie met bewezen technologie en verantwoorde materialen, leveren we topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door de meubelen zelf te produceren garanderen wij daarnaast leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. En ook na aflevering blijven wij in beeld, dankzij onze excellente service.

 

Dealers

Onze met zorg geselecteerde dealers helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies over afmetingen en kleurencombinaties. 

 

Alle producten uit de collectie Wave

naar boven