Divide laptopkast

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering: hangend
Breedte: 90 cm
Diepte: 36 cm
Hoogte: 45 cm
Materiaal(en): Eiken , mdf
Kleur(en):

Een werkplek helemaal geïntegreerd in het design van de rest van het interieur. Een prachtige oplossing in een strakke, moderne kamer!

In de moderne huizen lopen we vaak tegen het probleem aan dat we te weinig ruimte hebben. Daarom moeten we op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het samenvoegen van ruimtes, functies, functioneel meubilair en nog veel meer om ruimte te besparen en goed in te richten. Eén van zo'n populair idee is het ophangen van een werkplek unit met opberg- en werkruimte voor een laptop en tablet.   Deze compacte hangkast uit de Divide collectie is dan ook de perfecte oplossing voor het opbergen van en werken aan uw laptop of tablet. Het front van deze kast is namelijk tegelijk het werkblad, dat met luxe ( Blum) klepgeleiders zorgt voor een perfecte werkplek. Optioneel zijn er indelingsbakjes verkrijgbaar die eenvoudig aan de achterwand gehangen kunnen worden.

Ook qua kleuren zijn er veel mogelijkheden. Er is keuze uit een meerdere basic (RAL) kleuren op MDF en wild-eiken crack eiken afwerkingen. Uiteraard zijn alle andere hangende Divide elementen perfect te combineren met deze laptopkast en creëer je je eigen wandmeubel.

Het creeren van je eigen wand combinatie wordt nog makkelijker als je de software van Furnplan gebruikt. Met deze online tool zie je direct hoe je eigen creatie er uit komt te zien.

 

 

 

 

Alle producten uit de collectie Divide

naar boven