Woonprogramma Divide

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering: hangend
Kleur(en):

DIVIDE  is een nieuw ontwerp voor degene die op zoek is naar een modern design en eigentijdse afwerkingen, om te genieten van een nieuwe en functionele stijl. Gebruik je fantasie, combineer horizontaal, verticaal, materialen, kleuren en afwerkingen om een moderne look te creëren die bij jouw eigen stijl past. Niets is onmogelijk met de oneindig veel combinatie mogelijkheden.

ontwerp

Het DIVIDE ontwerp is aangepast aan het dagelijkse leven in de woning, onmisbaar en noodzakelijk voor interieur producten die praktisch en functioneel zijn. DIVIDE  modellen hebben een zeer uitgesproken persoonlijkheid, zonder dat de praktische rol die meubilair in elke huidige woning zou moeten hebben, verloren gaat.

 

Om de creaties van de combinaties van de verschillende componenten en kleuren te visualiseren, zijn wij een samenwerking aangegaan met Furnplan. Dit is een software ontwikkelaar die de Goretti DIVIDE collectie een online platform gaat geven, waarmee de dealers de verschillende elementen op de computer of tablet in 3D kunnen maken. De vorm van de creatie wordt dan in 3D zichtbaar en deze is naar eigen wens  in te kleuren met de beschikbare kleuren . Daarnaast worden ook de afmetingen en de prijs automatisch berekend. Hiermee bieden wij de dealers van de Sito en Divide collectie een POS tool waarmee  eenvoudig alles naar de wens van de klant visueel gemaakt kan worden. 

 

 

kwaliteit

DIVIDE  producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en verbindingen. Deze meubels geven u de garantie voor een optimaal gebruik en een zeer hoge duurzaamheid.

De gevarieerde elementen van de DIVIDE modellen met specifieke eigenschappen en vormen,  konden alleen zo gemaakt worden, omdat het DIVIDE ontwerp niet kon worden bereikt met andere materialen.

De keuze van de materialen is ook belangrijk om meubels te creëren met een hoog kwaliteitsniveau, zodat degenen die de DIVIDE modellen in het interieur dagelijks gebruiken, dat kunnen doen zonder dat de oorspronkelijke kenmerken van het ontwerp verdwijnen.

innovatie

Innovatie is een onderdeel dat bij de ontwikkeling van DIVIDE bovenaan stond; Dit heeft geleid tot het oplossen van problemen en het doen van voorstellen, die aan de levensstijl van het huidige tijdperk is aangepast.

De focus op innovatie heeft geleid tot DIVIDE collectie modellen, die geschikt zijn voor alle soorten ruimtes.

De Divide collectie modellen zijn geen gewone dozen die aan de wand hangen! Nee, het zijn design opbergerruimtes voor boeken, apparatuur en accessoires. Deze unieke Divide serie is ontworpen door de designers van Goretti en heeft rompen met 19 mm wanden die eenvoudig worden bevestigd aan de wand en in veel maten en kleuren te krijgen zijn, zodat u uitgebreid kunt combineren!  Alle de Divide elementen kunnen optioneel uitgevoerd worden met lades (hoogwaardige zwarte lades van “BLUM”) en deuren in dezelfde of afwijkende materiaal of kleur.

Kleuren

Goretti heeft niet alleen een hele uitgebreide meubel collectie, maar ook qua kleuren zijn er veel mogelijkheden. Er is keuze uit een meerdere basic (RAL) kleuren op MDF en wild-eiken crack fineer afwerkingen. De hoogwaardige lades van BLUM zijn zwart.

Opties

  • Ombouw en front kunnen in een afwijkende kleur, materiaal en/of afwerking geleverd worden.
  • Er kan een kabeldoorvoer met diameter ø60 in het bovenblad en/of het achterpaneel gemaakt worden met afdekkap in wit, zwart of alu kleur.
  • Een glasplaat als afdekplaat van het bovenblad in meerdere kleuren.
  • Alle Divide modellen hebben een uniek systeem waarmee de modellen aan de wand gehangen worden. De uitvoering van dit nieuwe design op zwart metalen poten heet "Sito".

INFORMATIE AANVRAGEN OVER DE DIVIDE COLLECTIE EN DEALER WORDEN:

BEL 0114 - 38 10 50 OF STUUR EEN EMAIL NAAR [email protected]

Alle producten uit de collectie Divide

naar boven