Zondag Sita 2 persoons bed

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Comfort hoogte: cm
Materiaal(en): mdf , eiken print
Kleur(en):

 

 

Sita, een eigentijdse bed binnen de Zondag collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Houtdecor in 3 actuele kleuren gecombineerd met een strak vormgegeven kader dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt. Het houtdecor is verkrijgbaar in Halifax, Tabak en Nebraska. De omlijsting is verkrijgbaar in 3 MDF structuurlakken, MDF structuur wit, MDF structuur RAL 7044 en MDF stuctuur RAL 9004.

Een bed Sita bestaat uit een basis met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort. 

Er zijn meerdere uitvoeringen leverbaar. Als 1-persoonsbed, als 2-persoons bed en als deelbaar bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm.

 

 

Instaphoogte

Het bed Sita is voorzien van een lengtebalk en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

De Sita modellen worden geproduceerd op basis van goede materialen en met goed gevoel voor stijl en kwaliteit. Op die manier bouwen we bedden die gezien mogen worden.

 

Het bed Sita vast is leverbaar op 5 verschillende breedtes:

  • 90/200
  • 120/200
  • 140/200
  • 160/200
  • 180/200

+ extra lengtematen : 210 en 220 cm

Alle producten uit de collectie Sita

naar boven