Zondag SITA bedset DEELBAAR

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Materiaal(en): mdf , eiken print
Kleur(en):

 

 

Sita, een eigentijdse bed binnen de Zondag collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Houtdecor in 3 actuele kleuren,  Halifax, Tabak en Nebraska, wordt gecombineerd met een strak vormgegeven kader dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

Een bed dat bestaat uit een basis met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten en optimaal verrijdbaar te maken. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort. 

 

 Bij dit bed is de eigentijdse vorm succesvol gecombineerd met een buitengewoon handige eigenschap namelijk de deelbaarheid.

 

Deelbaar

Bed Sita is leverbaar als deelbaar bed, waarbij een scharnierpunt op het hoofdbord van het bed zorgt voor allerlei praktische voordelen, zoals gemakkelijk het bed kunnen opmaken, stofzuig gemak en eventueel verzorging aan bed. Deelbaar bed Sita is aan het voeteneind voorzien van een koppelsysteem. Met een simpele klik zijn beide bedden eenvoudig los of vast koppelen en kunnen de bedden naar links of naar rechts gedraaid worden. Deelbaar bed Sita is standaard uitgevoerd met een metalen tussenzijde en elk willekeurig slaapsysteem met matras kan erin geplaatst kan worden

 

 

 

Sito is ook leverbaar als 1-persoonsbed en als 2-persoons bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm. 

 

 

Instaphoogte

Beide bedden zijn voorzien van een metalen tussenzijde en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

De Sita modellen worden geproduceerd op basis van goede materialen en met goed gevoel voor stijl en kwaliteit. Op die manier bouwen we bedden die gezien mogen worden.

 

Het bed Sita 1 deelbaar is leverbaar op 2 verschillende breedtes:

  • 2 x 80  / 200  (totale breedte incl. achterwand is 180 cm)
  • 2 x 90  / 200  (totale breedte incl. achterwand is 200 cm)

+ extra lengtematen 210 en 220 cm

Alle producten uit de collectie Sita

naar boven