Zondag Sita bed met laag voetbord

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering:
Materiaal(en): mdf , eiken print
Kleur(en):

 

 

Een bed met een laag voetbord heeft vele voordelen. Bed Sita is zo'n model dat leverbaar is met een voetbord op 45 cm hoogte.

Bed Sita is een eigentijdse bed in de Zondag collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Houtdecor in 3 actuele kleuren, Halifax, Nebraska en Tabak, gecombineerd met een strak vormgegeven kader dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

 

Een bed bestaat uit een basis met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort. 

 

Er zijn meerdere uitvoeringen leverbaar. Als 1-persoonsbed, als 2-persoons bed en als deelbaar bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm.

 

 

Instaphoogte

Het bed Sita is voorzien van een lengtebalk en in hoogte verstelbare bedbodemdragers op de zijden. Hierop kunnen de bedbodems in het bed rusten. In het bed kunnen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems worden geplaatst. Om de ideale hoogte van het matras te bereiken, kunnen de bedbodems in 5 verschillende hoogten in het bed worden gelegd, waarmee de perfecte individuele instaphoogte bereikt wordt. 

 

 

 

 

Het bed Sita met laag voerbord is leverbaar in alle reguliere breedte en lengte maten.

  • 90/200
  • 120/200
  • 140/200
  • 160/200
  • 180/200

+ extra lengtematen : 210 en 220 cm

Alle producten uit de collectie Sita

naar boven